Нова година на площада със Сигнал, Хилда, Дара...

За 19-та поредна година София посреща новата година с концерт
11 дек 2017 12:45, Красимир Ангелов
5
Нова година на площада със Сигнал, Хилда, Дара...
Снимка: Булфото

За 19-та поредна година Столичната община и БНТ организират празнично посрещане на Нова година на площад  площад "Княз Александър І".

Празничното шоу ще започне на 31 декември  в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари. Водещи ще са Анна Ангелова и обичаният от българските зрители актьор Владимир Пенев.

Организаторите съобщават, че събитието в центъра на София ще впечатли с уникални светлинни ефекти, перфектен звук, покриващ целия площад, и красива заря в небето над столицата.

В музикалната програма ще участват едни от най-популярните български изпълнители - Хилда Казасян и Васил Петров с Бендът на Ангел Заберски, група "Акага", Дара, Михаела Маринова, Христиана Лоизу, група "Сигнал" и Николина Чакардъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярна е приказката за онези 80 % дето Христов ги е оценил! Лошото е че музикалните инвалиди са много повече! Нова година се послреща вкъщи със семейство и приятели с чаша червено вино и музика от 70-те години. Най качествените класици на харт и рок музиката. А не на улицата с пишман певци и пишман артисти.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние по-простите си караме в къщи : хубава компания, хубава музика, топло и приятно. Пък и мръвките и винцето са при нас.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е пък весело посрещане, аз отивам на Миле Китич.
2
4
 
6
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Прави впечатление избора на изпълнители и водещи. Извършено е с вкус и внася повече интелект в събитието. Дано чалгарските сборища са вече преживян етап!
1
2
 
9
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Важното е , че има избор... Не мога да студувам, при положение, че ще го дават по тв. Но всеки с избора си. Ще дойде НГ, няма страшно и у вас...