Части от София остават без вода на 14 декември

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
13 дек 2017 11:18, Елка Василева
2
Части от София остават без вода на 14 декември
Снимка: "Софийска вода"

От 23:00 часа на 14 декември 2017 г. (четвъртък) до 06:00 часа на 15 декември 2017г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище", Център  се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Шипка“ до ул. „Мърфи“
ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“
 бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №106.

На 14 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Златица“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 11, бл.11А, бл. 177
ул. „Резбарска“ от ул. „Макгахан“ до река Перловска
ул. „Резбарска“ от ул. „Васил Кънчев“ до автобусен гараж „Малашевци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златица“№130.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 14 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Акад. Петър Динеков“, кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Акад. Петър Динеков“ от ул. „Професор Стойко Стойков“ до ул. „Акад. Петър Динеков“ №14
по ул. „Къпина“ от №20 до ул. „Акад. Петър Динеков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Петър Динеков“ ъгъла с ул. „Къпинка“.

На 14 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Клокотница“, жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Клокотница“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Княз Борис I“, бул. „Христо Ботев“
ул. „Кръстец“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Клокотница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с ул. „Клокотница“.

На 14 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Кокиче“ с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Кокиче“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ул. „Кокиче“ ъгъла с ул. „Стара планина“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 14 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Димитър Хаджикоцев“, жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Църноок“ до ул. „Борис Пожаров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Хаджикоцев „ ъгъла с ул. „Борис Пожаров“.

На 14 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“, кв. „Сеславци“  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Чавдар“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мургаш“ ъгъла с ул. „Тодор Каблешков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
С преди 6 години
Ама че то почти цяла София.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е фалшива опозиция.