КАТ се готви за голямото изнасяне на столичани по Коледа

Глобите са най-вече за пътуване без колан и употреба на алкохол
13 дек 2017 09:15, Петя Славова
22

Трафикът в София винаги е натоварен в периода на учебната година, а мерките, които предприемат пътните полицаи в столицата са свързани с неправилното паркиране, проверки за употребили алкохол и наркотици водачи и неправоспособности.

"Водачите са готови за движение през зимата. Малка част от наказаните са за техническа неизправност , която да пречи да се движат водачите в зимни условия. Голяма част от констатираните наказанията са за употреба на алкохол и непоставяне на предпазен колан", това обясни инспектор Николай Крушарски от СДВР пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта още, че на територията на София в последните седмици няма зигинал и обясни, че когато в столицата вали дъжд или сняг водачите стават невнимателни и не се съобразяват с пътната обстановка. Това от своя страна води до множество леки пътни инциденти.

"През последните две седмици бройката на инцидентите е между 350 и 450", пресметна ги инспектор Крушарски.

По традиция столичните пътни полицаи ще регулират и подпомагат движението през натоварените дни в началото и края на идващите Коледни и Новогодишни празници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Нека се грижат за Безопасността на движението не да рекитират само !!!Да не забравят че техният шев не е този на който се отчитат а Данъкоплатеца !!!
16
3
 
9
 
! Отговори
КИОРАВ ПОЛИЦАИ НЯМА преди 6 години
КИОРАВ ПОЛИЦАИ НЯМА В СОФИЯ И Е ПЪЛНА АНАРХИЯ В ДВИЖЕНИЕТО
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно ако я няма тая корумпирана и безполезна пасмина КАТеричоци, хората няма да пътуват, или празнуват. Пак ще дебнат в трънаците и ще просят пари,че то на една заплата кара ли се. Жени, деца, любовници, по два дръгливи кошника вместо коли и задължително джип, за лов. На риба в Гърция, екскурзийки. Пара трябва ей.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа, идват празници, те също имат семейства, деца, възрастни родители. Да подходим човешки и направим празниците им весели.
13
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СофиянецНяма да е чиста. Заможните софиянци с къщи около столицата ще лъжат по кубик дърва на ден през комина на камината. Бедните местни в централните квартали ще горят в кюмбетата въглища и битови отпадъци. Люлинските крадци ще ударят някое апартаментче и така...идилия без селяните.
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Измъчения, бедстващ, гладуващ, отруден, народец ще тръгне по екскурзии и ще пълни фейсбука със снимки на препълнени с ядене и пиене маси.
11
6
 
13
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
Я да се напише една статия "Кои да се считат за софиянци " за да знаем какви са критерийте за софиянец. А това ,че някой си "софиянец" с баба и дядо или прабаба и прадядо от село и няма къде вече да си ходи на село ,щото всичко е разрушено и той с нищо не е допринесел за да запази дядовата си къща ,не означава че е софиянец вече ,а и какво значи софиянец ,еми същото като врачанин,перничанин,разградчанин ...в София също пасат крави около града и каруци се движат по града .
10
2
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Софиянеца много добре е описал съществуването ти ХАХАХААААААААА И да знаеш че комплексите са ти в повечко
9
17
 
10
 
! Отговори
пришълец преди 6 години
до 8Каквото имам, мое си е и съм го постигнал с много учене и труд. Но не понасям надменното отношение на "кореняци" второ поколение софиянци, които си изкарват паричките с единственото им умение да въртят такси в родния си град. Вечер се прибират в панелката, мама реже салатка, тати сипва ракийка, пуска си по телевизора "Планета" и хейти в нета.
8
0
 
24
 
! Отговори
:D преди 6 години
...и стана пусто... Празни улици, тихи квартали, интелигентни, възпитани хора...'Столичани' се завърнаха по родните села! Алилуя!
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спора кой е Софиянец и кой не е става излишен . Хората , които са родени в София се дразнят от селското поведение на 80 % от провианцилистите , които непрекъснато парадират с някакви придобивки . Даже и да си богат , ако се държиш като селянин нищо не ти помага . Виж коментара на пришълец и ще ти стане ясно всичко .
6
19
 
13
 
! Отговори
пришълец преди 6 години
До СофиянецНапротив, интересуваш се. Не съм таксиметров шофьор, жена ми не е маникюристка, не се гъчкам с децата в панелката на тати - бивше ведомствено на Кремиковци. ... Като се кача в таксито на някой туземец, много е любопитен защо ходя на ресторант с такси, а не със собствената си кола. Маникюристката на жена ми и тя много се интересувала от къде вадим пари за такъв апартамент, за екскурзии в чужбина, редовно и прави калкулация на дрехите и бижутата...интересесувате се вие ***..
5
3
 
16
 
! Отговори
Брадвата преди 6 години
Вчера карах от Гоце Делчев до София и всички карат прекалено внимателно с изключение на местните, там покрай Разлог, които изпреварват в завои и без видимост. Абсолютно безсмъртни.
4
9
 
17
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
До пришълец Не ме интересува ЖАЛКОТО ти "съществуване "
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всеки шофьор - джигит, от всеки катаджия - "почерпка".
2
18
 
19
 
! Отговори
пришълец преди 6 години
До СофиянецРаботя в международна компания. Доволен съм от условията на труд и заплащането. В офиса сме стотина души. Само хигиенистката и шофьора са родом от София.
1
9
 
17
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
За всички идва Коледа пак.Как ще празнува *** юнак ?!За едни богати празници ще има,а за други дълга гладна Зима !