Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!

59-годишен нападна шофьорка на "Г.М Димитров", тя търси свидетели
14 дек 2017 11:15,
264
Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!
Снимка: Кадър "Нова телевизия"

Поредна брутална агресия на пътя! 59-годишен шофьор нападна млада жена, след като я засече на столичен булевард. Шофьорката е с разбита уста и търси свидетели на случката, за да може насилникът да бъде осъден.

Нели иска това, за да разберат и другите агресори на пътя, че това, което правят ежедневно по пътищата, не е безнаказано.

Нападателят е на 59 години, досега не са регистрирани негови криминални прояви. Предполага се, че е бивш военен. Той вече е извикан на разпит.

Саморазправата е станала на столичния булевард "Г.М. Димитров". Нели е чакала на светофара на главния вход на "Следствието".

"Аз се бях престроила в лявата лента за ляв завой. До мен от лявата ми страна застана друг автомобил, който също ще прави ляв завой. Това не се случва за първи път, реагирах така, че да не преча на автомобила до мен да завие, завих си плътно в дясната лента, в момента, в който и двамата бяхме на бул. "Г. М. Димитров", той включи мигача и започна да ме избутва от пътя в опит да се престои в дясна лента. Впоследствие се оказа, че искал да завие по "Лъчезар Станчев". Свирнах, за да не ме удари. За секунда той зави волана вляво и отново се засили в дясно да мине пред мен. Пуснах го, защото иначе трябваше да се ударим", разказа Нели случката пред Нова тв.

Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!

След това шофьорът на другата кола започнал да ръкомаха, младата жена му отвърнала също с жестове.

"Просто нямаше как. Питах го защо ръкомаха при положение, че той е виновен. Помислих, че всичко е отминало, докато не видях, че дава десен мигач. Завих след него, тъй като работя в района и всяка сутрин минавам оттук", продължи младата жена.

Докато кара след него обаче мъжът спира колата си и слиза от нея.

"Тръгна към мен. Нормалното беше да сваля прозореца, за да разбера какво иска, защото той говореше. Дойде при мен: "Каква си ти, какво искаш?". Аз му казах: "Щяхте да ме ударите, не виждате ли откъде направихте левия завой, освен това аз съм десностояща". Тогава мъжът нападнал.

"Той вдигна ръка, аз се опитах да затворя безуспешно, тъй като си беше вкарал лакътя в моята кола. И той успя да ме удари циганската, както се казва на жаргон, по устата".

Нели излязла веднага от колата и се развикала.

"За мен това не е нормално поведение на пътя, още повече когато човек не е виновен. Не сметнах за необходимо да премълча и да си продължа с разбита уста. Той имаше намерение просто да си се качи в колата и да си продължи по пътя", разказва шофьорката.

След удара тя се обадила на тел. 112 и тръгнала след нападателя си, за да го накара да изчака полицаите.

"Полицията дойде, разделиха ни да не сме заедно, написахме си сведенията. Той каза: "Аз нищо не съм ти направил, ти сама си ухапа устата". Заплаши ме няколко пъти: "Ти ще си платиш за това".

Нели си е извадила веднага медицинско и се надява свидетелите на инцидента да я потърсят в социалните мрежи.

"Не искам нищо от този човек, не става дума да ми изплати някакво обезщетение. Искам тези хора да разберат, че няма как така да решават проблемите и да остават безнаказани, защото тази агресия зачестява", обясни още младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
4
 
2
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Хахахах аама как лъщите хейтърите за спорта :) леле жалка работа
121
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малоyмна ОВЦА ,да и вземат книжката !
120
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
99% от коментиращите само телом се намирате в Европа. Поведението и изказванията ви са присъщи на една друга раса, по която всички плюят, но се оказва, че не сте по-различни. Много жалко! Нищо европийско и цивиизовано няма у вас.
119
0
 
12
 
! Отговори
Иститата някъде там преди 6 години
"Оказа се, че в този момент очилата му са били в ръката и натискайки го, за да не ме удари, съм ги счупила, за което се извинявам, ще ги възстановя", добави младата жена."
118
3
 
1
 
! Отговори
Оня преди 6 години
до 123 не е била по бул ГМ Димитров а перпендикулярно и е завивала ПО него
117
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ги знаеме как шофират и наглеят на пътищата тея жени...олеле майко..
116
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По бул. "Г. М. Димитров" има само една лента за ляв завой. Как така тя се е била престорила в лявата лента за ляв завой, а от лявата ѝ страна друга кола?!?
115
6
 
1
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До Анонимен 121Еми ела да ти вкарам на теб два шамара като са така безнаказани
114
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** оревахте света за 2 шамара ве пропаднали варвари
113
2
 
29
 
! Отговори
кткткт преди 6 години
Според мен тази шофъорка е искала да каже :"Както си карах нормално в насрещното движение,без предпоставки за ПТП,един мъж ми направи забележка да си влезна в моето платно,но аз като типична жена шофъор,не видях никакво нарушение на правилата,при което го напсувах,счупих му очилата,той ми удари един шамар и ето ме сега ще сезирам всяка медия,за да търся внимание и справедливост." Това са в по-големия процент жени на пътя.
112
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и така преписват в статията интервюто, което даде сутринта въпросната госпожа, но:Защо не е отразена частта от интервюто, в която ТЯ се ИЗВИНЯВА, че СЛУЧАЙНО му била СЧУПИЛА очилата и е готова да му ги плати.Много едностранчиво отразяване на информацията, с цел изкривяване на фактите и предизвикване на съчувствие. И после общественото мнение било едикакво си
111
7
 
4
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До sssКакто и всеки в София знае също как шофират наглите недовиждащи чичковци с 50 години опит на Ладата.... нали айде ся
110
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че мъжете се репчат пред жените, гена им е такъв. В еднопосочна улица ми се е случвало да слизат и да се опитват да ми отворят вратат или блъскат по предния капак, защото отказвам да дам заден, че те да минат срещу знака за по пряко. Може и да живеем в 21-ви век, но на голяма част от мъжете поведението и като на неандертаци.
109
6
 
17
 
! Отговори
sss преди 6 години
Не съм бил на случката,но съм почти на 100% сигурен ,че жената е предизвикала цялата суматоха.Всеки един шофъор които кара по цял ден в София е наясно как шофират "дамите".Общо взето тотална неадекватност на пътя и с претенции !
108
0
 
11
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Живея в Мусагеница и потвърждавам, че откакто направиха метростанция Мусагеница трафика през и без това тесните улици, стана чудовищен. Често се стига до псувни, че дори и ръкопашни схватки съм виждал.
107
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм била там, не знам какво е станало, но се чудя защо ли същите тия велики шофьори дето тука раздават шамари и се правят на велики като минат границата и изведнъж стават по-ниски от тревата и почват да спазват правилата? Щото я се пробвайте да го направите тоя номер в Германия...
106
0
 
11
 
! Отговори
! преди 6 години
Суртин между 7,30 и 9.00 не мога да изляза за работа от квартала си,защото!през метростанция Мусагеница от 5 квартала и 5 села всички искат да минат през Мусагеница и излязат на Г.М.Димитров,за да избегнат кръстовището на бул. Кл.Охридски и Г.М.Димитров.То не са коли,маршрутки и камиони,които зареждат магазинчетата точно по това време.Да ви кажа всеки ден има екшън сцени и си на косъм да те удари някой.Ако общината не вземе мерки да регулира движението с еднопосочни улици все така ще е.
105
6
 
14
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Напоследък попадам на все по-нагли жени по магистрала Тракия. Карат в лява лента и не се прибират в дясна, макар че е свободна, дори и след като караш продължително време зад тях, пуснал си ляв мигач, присветнал си с фаровете няколко пъти и се налагало да свиря с клаксон за да се премести в дясно. В такива моменти си мисля, че и шамарите съм и малко на такива.
104
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека всеки мъж, на който му е показан среден пръст от дама шофьор на пътя или е напсуван от дама шофьор на пътя, да каже как ще реагира? Резултатът от този въпрос ще е твърде интересен хахаха
103
4
 
4
 
! Отговори
Спри автомобила! преди 6 години
Автомобилното оскотяване в пълен блясък. Противодействие - 4лв/час синя зона, 2 лв./час зелена зона до околовръстното, годишен данък за кола мин. 250 лв. Годишен стикер по адрес за първа кола 400лв, за втора кола - 800лв, за втора на същия собственик - 1500лв. Измамите с платено паркиране - минимална глоба 2000лв. Електронна процедура по издаване на стикер за паркиране по местодомуване - без сканирани документи и т.н Ако си под наем,електронна проверка в НАП за данък на хазяина.