ЧНГ от ЦГМ: Паркирането в София – аванта за цели 8 дни!

"Синята" и "зелена" зона няма да работят за празниците
Обновена: 19 дек 2017 20:05 | 19 дек 2017 20:00, Красимир Ангелов
16
ЧНГ от ЦГМ: Паркирането в София – аванта за цели 8 дни!
Снимка: Булфото

Истински коледен подарък са подготвили от Центъра за градска мобилност за жителите и гостите на София по празниците. 

В общо 8 от предпразничните и празнични дни около Коледа и Нова година, в София ще се паркира безплатно в "Синя" и "Зелена" зона.

Столичани и гостите на столицата могат да ползват безплатно зоните на 23, 25, 26, 27 и 30.12.2017 г., както и на 01.01.2018 година.

В списъка на дните с безплатно паркиране се включват още 24 декември и 31 декември – 2 недели, когато зоните за почасово платено паркиране "Синя" и "Зелена" по принцип не работят.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Потърпевш преди 11 месеца
На кого е нужен този прах в очите,нима не разбираме,че са си взели дълга и удобна коледна ваканция тези,които цяла година с измислените си правила,паркинги и скоби ни принуждават да откупваме собствените си коли,след като сме били свалени от тях.Има нарушение,да ми лепне на стъклото катаджията фиша за глоба,има срокове и места за плащане.Къде е обдусмана?
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дори на снимката пише В РАБОТНИ ДНИ. Кой работен ден ще е авантата?????
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Важно е простолюдието да си мисли,че е на далавера.И че Партията прави нещо за него.В празнични дни зоните не работят така или иначе.Ама Цецовата пропаганда Работи с пълна сила.Ликувай народе,безплатно ще паркираш на празниците.
12
1
 
3
 
! Отговори
Митко преди 11 месеца
а 28 и 29 ?
11
2
 
34
 
! Отговори
matao преди 11 месеца
Извинете, но кой "***" е писал материалчето? Този човек не знае ли, че зоните така или иначе са безплатни на празници, че вдига фанфари и пуска лъжлива информация. Ами редакторът, и той ли не чете?! Имаме банда неграмотни писачи и редактори и смее да наричаме това журналистика?! Това е матриал, който може да напише и седмокласни, а тук хора с претенции да са журналисти правят гигантски гафове. На тези хора ли да разчитаме да ни информират обективно. А ако се касае за по-сериозни неща?
10
5
 
14
 
! Отговори
eu преди 11 месеца
До Sf

Аве ларж,
каква приказка те е обсесбила, какъв цъфтеж ти е напукал централната кофа. Ти или не си излизал от хола или не си виждал в каква тоталетна са се превърнали абсолютно всички улици, тротоари и площи, които попадат ''зоните'' на синьо-зелената смрадлива проказа. Включително преките на Витошка, които събират 100ци хиляди левове, сигурно милиони, в момента приличат вкартални улици от Алепо. В средна Индия, където няма ваксини има по-норамлно градоустройство от Slowfia !!
9
9
 
33
 
! Отговори
Sf преди 11 месеца
Екстра! Ще бъде зимна приказка и София ще цъфти! Няма да има кекащи, мекащи и врекащи а ще има сеободни места за паркиране пред блока. Няма гратисчии в ГТ и бутаница НИХТ! Ще си паркирам на жълтите павете, като арабин в пустиня и ще пием 8 дни кафе пред народния. А дано нафука сняг и да блокира пътищата към СФ та ега се върне селинджър напролет.
8
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най-доброто на тези презДници е, че набедените столичани ще бъдат по родните си места. Така градът ще си отдъхне от селянията, която души града.
7
1
 
27
 
! Отговори
синьо-зелена еуглена преди 11 месеца
Т.е. единствено 23-ти (събота) и 30-ти (събота) са "коледен подарък" и то само относно "синя зона", тъй като "зелена зона" в събота няма. Останалите посочени дни по принцип са неработни и платени зони НЯМА!
6
1
 
36
 
! Отговори
Бръчков преди 11 месеца
На табелките ясно е написано-в работни дни ! Та какъв е подаръкът ? Смешници !
5
2
 
32
 
! Отговори
Жоро преди 11 месеца
Ами те гостите на столицата ще са си по родните места. София ще бъде прекрасна. На добър път !
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
*** държава и СО един парк и един паркинг не са направили ама дерат хората с такси за паркиране, ама се строи яко, значи те създават проблема и после ние да си плащаме, че те са с две гънки на главата едната да им се стича, а другата мозъчна.
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Такива като новият директор на цгм трябва да управляват България
2
3
 
12
 
! Отговори
Край преди 11 месеца
Демек дълго ще обикаляте Доде паркирате
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Браво!