Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: "Софийска вода"

На 20 декември 2017 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Йосиф Соколски", кв. "Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Летоструй", ул. "Стоян Попов", ул. "Рилска обител", бул. "Ботевградско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Саранци", ъгъла с ул. "Дряновски манастир".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 декември 2017 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Мимоза", кв. "Курило", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Мимоза", ул. "Циклама", от ул. "Мимоза" до ул. "Кестен".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Мимоза", ъгъла с ул. "Искърско дефиле".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 декември 2017 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. "Григорий Горбатенко", жк. "Младост" I, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 156, бл. 168, УПИ VII(5969), кв. 3Е, ул. "Григорий Горбатенко".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 156.

На 20 декември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Сава Михайлов", жк. "Илинден", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Сава Михайлов", от ул. "Тодор Икономов" до ул. "Иван Хаджиенев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Сава Михайлов", ъгъла с ул. "Тодор Икономов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари