Камион гори на "Цариградско", движението е затруднено

Няма пострадали, гасенето на ТИР-а продължава
20 дек 2017 12:00,
8

Снимка: Дарик

Камион пламна в движение на бул. "Цариградско шосе" в София. Инцидентът е станал при разклона за "Горубляне", на излизане от София.

При инцидента няма пострадали. Движението в района е затруднено, пише "Дарик".

Камионът се е запалил малко след 10:15 ч.  На място са противопожарни екипи, продължава гасенето на огъня.

Пътни полицаи на място регулират трафика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Още ли не сте го угасили бе? Викайте главния пожарникар- станаха десет часа
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още малко замърсяване на мръсния софийски въздух.
5
7
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Продължавам до *** 4;*** си носи всичките разписки за Фишове ( 2 на брой за 20 години стаж и все за колан при потегляне) защото като излезе на таблета(че уж не са оправени фишовете в системата), *** да предостави разписките,да не му свалят номера.*** в багажника има,кабели,свещи,въже(желязно не платнено),има даже четки и реле за генератор.За да е изряден.*** има 2 плика с документи барабар с Паспорта на газовата уредба и пак не са се наяли,разбра ли бе *** прости със заучени фрази!!!
4
5
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
До 4:*** дава 100 лв на година само за козметика дори по колата.*** дори на прегледа моли проверяващите,ако намерят някакъв проблем да ми кажат.*** си плаща още януари цялата годишна винетка и ГО не ан вноски а цялата сума.*** си е взел 2 комплекта зимни и летни гуми,даже с оригинални тазове на колата!!*** го хвалят ,че колата му е като аптека,разбра ли ***!!!Но на "***" му идват в повече закони,които са приети единствено да му развалят колата.Защото *** я обича и се грижи за нея
3
7
 
6
 
! Отговори
до тия с фаровете преди 6 години
Ами не давайте рушвет на пункта за годишен преглед! Ако не можеш да отделиш едни 50-100лв на година да си направиш профилактика на автомобила, просто не трябва да шофираш!Така с данъци, Винетки и др..Все някой и нещо са виновни на ***, я фарове, я държава.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остаряла ел.инсталация плюс фарове плюс парно равно на пожар. Колко пожари станаха през последните години от както караме и през лятото на прожектори? Това има ли го в някоя статистика? Не няма го щото не е полезна. Но пък ни набиват в главите колко е лошо да се кара без вминетки павлетки без мутренска отговорност без фарове и за всичко това ни плашат че ще ни глобяват. Ах тези селянчета от дълбокият прованс колко са стриктни за тези неща щото от тях им зависят джипчетата яхтичките мезонетчетата
1
9
 
19
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
На ден има винаги по едно запалено МПС заради "Фаровете" но усилено се крие тая информация от години.Дори и тези с летален изход.Въпроса е до кога?И кога най-после някой смел журналист ще направи разследване.*** то само с пасти не става!!