Три една в друга и тежък трафик на "Цариградско"

При ПТП-то няма пострадали, само щети по колите
12 яну 2018 14:45,
22

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Верижна катастрофа между три автомобила "Фолксваген", "Алфа Ромео" и "Рено Меган" затрудни движението в района на 5-ти километър на столичното "Цариградско шосе".

При катастрофата няма пострадали хора, а само материални щети, които за някои от автомобилите са доста леки, пише "Булфото".

Причините за инцидента се изясняват. Полицията е на мястото на ПТП-то.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са новинари. Колите бяха там в 9,20 и бяха 4, но момчетата толкова могат
8
2
 
13
 
! Отговори
Голям шофьор преди 6 години
Тези малките недоносчета сега въобще не могат да карат.От 1995 насам всичко що е взело книжка е опасност за останалите.Да не говорим, че масово карат без книжки.Полицията не си върши работата. Само пари искат.Така ще е!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе на тези снимките не им ли идват една в повече. гледам освен алфата и реното има и два фолксвагена, единия доста по разбит...аз ли бъркам или тези *** са си недоносчета както обикновено.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей!Ке се изтепат тия диваци...Ей?!
5
0
 
24
 
! Отговори
Г преди 6 години
До Анонимен 3Тази сутрин една умница като тези от снимката ми се беше залепила на една педя зад мен. Пет грама мозък няма в кухата си кратуна, че може да намаля по някаква причина и ще ми влезе в багажника. Предстоящият светофар беше на 40-50 метра от нас и му оставаха още 60 секунди червено, а тази "хубавица" какво нервнечеше отзад, какво се килкаше и да изпреварва с риск за колите в другите ленти, не я знам. Изтрещял народ. Явно 45 км/ч при червен светофар след 40 метра им идват малко.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Верижна катастрофа между три автомобила "Фолксваген", "Алфа Ромео" и "Рено Меган""На снимките виждам два VW, едно AR и едно Ренде, ама е "Лагуна"...
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този с валвето на кой е влязъл в багажника? Докога да им казвам на каруцарчетата че трябва да се спазва дистанция поне една кола и половина за да имат време да реагират ако на предният каруцар му се наложи да спре авариино? Ама те откъде да го знаят това кой да им каже се пита в задачата? Тя "Умнотията" не ходи по гората тя ходи по каруцарчетата. Сега като ги издрусат у сервиза с няколко хилядарки следващият път ще знаят че автомобила не е магарешка каруца с която са свикнали на село!
2
3
 
5
 
! Отговори
икономист преди 6 години
ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ ДОВЪРШВАТ ЮЖНАТА ДЪГА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО, ЯВНО ЖЕРТВИТЕ ПО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ СА МАЛКО.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инфото ви е старо вече не са там:)