Пътищата в София обработени срещу заледяване

Градският транспорт се движи навсякъде по обичайните си маршрути
Обновена: 14 яну 2018 08:05 | 14 яну 2018 07:55, Красимир Ангелов
6
Пътищата в София обработени срещу заледяване
Снимка: БТА

Във връзка с минусовите температури, както и валежите от дъжд и сняг тази нощ, са направени обработки срещу заледяване в София, съобщи Столична община.

Общо 77 машини са извършили обработки със смеси срещу заледяване на улици и булеварди, по които се движи градският транспорт, основни улици в квартали и общински пътища. В момента фирмите оператори продължават работа по улици в районите "Витоша", "Панчарево", "Горна баня", "Овча купел", "Банкя", "Лозенец", както и Южната дъга на Столичния околовръстен път.

Опесъчаване е направено на планинските пътища във Витоша: "Бояна-Златни мостове" и "Драгалевци-Алеко".

В момента градският транспорт се движи навсякъде по обичайните си маршрути.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Драка преди 6 години
Обработени са само главните улици. Нашата е цялата в лед и освен да прелетиш по друг начин не можеш да преминеш през нея, нито с кола нито пеша. И така е не само нашата в района на кв. Бояна. В този случай как да стигна до почистен път утре, за да отида на работа?!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази смес против заледяване при минус 7 не действат. Замръзва солта и пясъка и става чудна пързалка. В същото време пък тази красива сол разяжда ламарините на автомобилите и асвалта затова никъда в европа не се използва. Но за каква европа ви говоря вие сте в азия така че за вас не се отнася. Фърляйте сол и се небойте напролет ше кърпиме дупките! Така е с управници селски тарикатчета които си ги избирате от седенките!
3
3
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
А в другите градове и общини?Или нас кучета ни яли?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина, защо пенсионери бъркат в кофите? Забелязвам го все по-често - сравинително добре облечени пенсионери, не дават вид на клошари, проверяват какво има в контейнерите. Какво търсят там?
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се обработят и срещу затиквяване.