Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
17 яну 2018 10:27, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 18 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шар планина", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Шар планина" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Свети Свети Кирил и Методий"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Шар планина" ъгъла с ул. "Цар Симеон".

На 18 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водомерен възел в кв. "Димитър Миленков", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: кв. "Димитър Миленков"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. "Димитър Миленков" №202.

На 18 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 373, жк. "Младост" 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 373

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 373.

На 18 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Малобучински път", с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: Местност "Манилов дол"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Малобучински път" ъгъла с ул. "Бор".

На 18 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Царево" , кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Староселска" от ул. "Царево" до ул. "Одеса"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Царево" ъгъла с ул. "Староселска".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари