Вижте къде няма да има вода утре в София

Софийска вода ще извършва ремонтни дейности
18 яну 2018 11:02, Боряна Павлова
2
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 19 януари 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Петко Ю. Тодоров" , жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10:30  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. "Петко Ю. Тодоров " от ул. "Бяла черква" до ул. "Траянова врата", бл. 9 и бл. 10

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 10.

На 19 януари 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Зайчар" , Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Зайчар" от бул. "Тодор Александров" до ул. "Пиротска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Зайчар" ъгъла с ул. "Пиротска".

На 19 януари 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. "Искър" , с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Искър",ул. "Свети Спас", ул. "Витоша", ул. "Люляк" , ул. "Балабана" , ул. "Зад село" , ул. "Латинка", ул. "Станция Балкан", ул. "Демокрация", ул. "Розова градина", ул. "Стара река" .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 19 януари 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Река Осъм" , жк. "Яворов", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Река Осъм" от ул. "Николай Ракитин" до ул. "Светослав Тертер"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Река Осъм"№3.

На 19 януари 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Барите" , кв. "Факултета", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Барите " от ул. "Гайтанци" до ул. 736

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Монтевидео" ъгъла с ул. "Гайтанци".

На 19 януари 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Родопи" , вилна зона "Мало Бучино", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Родопи", ул. "Мургаш", ул." Пирин", ул. "Искър"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Родопи" ъгъла с ул. "Осъм".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като сте написали "Вижте", покажете карта! Иначе е "Прочетете".