Части от София остават без вода на 23 януари

Причина за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
22 яну 2018 09:40, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 23 януари
Снимка: "Софийска вода"

На 23 януари 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първанова чешма“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Панчовица“, ул. „Уршак“, ул. „Първанова чешма“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бранище“ и ул. „Първанова чешма“.

На 23 януари 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Николай Хрелков“, кв. „Горна баня“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Перуника“, ул. „Еделвайс“, ул. „Николай Хрелков“, ул. „Лотос“, бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 60, бл. 61, бл. 63.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 60.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари