След катастрофата в София: 9 души в болница

Един от ранените е оставен за лечение в "Пирогов"
20

Снимка: Булфото

9 души са откарани в болница след катастрофата между трамвай и бус тази сутрин.

Както Dnes.bg писа инцидентът стана около 7:30 часа на кръстовището на булевардите "Никола Петков" и "Цар Борис III".

Още по темата

След катастрофата седем души са откарани в "Пирогов", един от тях е оставен за лечение, информира "Булфото".

Още двама пострадали са във ВМА. Всичките са пътували в буса.

Заради инцидента временно бе ограничено движението на трамваите по линии 5, 4 и 11.


20
Още от Страната
Без сняг във вторник, с облаци и малко слънце
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
Поредният инцидент със селяни и трамвай. То верно че на село няма трамваи, ама все пак. Преди около 2 месеца един очевидно прост индивид от северозапада се заканваше на ватмана, че щял да го бие, защото го ударил, докато бил на трамвайните линии. За негово щастие ватмана не беше отворил вратите, иначе щеше да види, защо в града не е като на село. Бе накратко като не можете да се оправяте в града, марш обратно на село.
17
6
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 3 седмици
Е точно според цитирания от теб член от закона ватманът не е трябвало въобще да навлиза в кръстовището, да не говорим да блъска други МПСта. Абе явно наистина всички ватмани си мислите че сте над всички и всичко ви е позволено, дори умишлено да предизвиквате катастрофа.
16
5
 
15
 
! Отговори
Психотест преди 3 седмици
Психотест на всички ватмани и шофьори на градския транспорт! Който иска да трепе хора по пътищата - направо да го прибират в лудницата!
15
3
 
14
 
! Отговори
До 10 и 11 преди 3 седмици
Значи за вас е оправдано да газиш всичко, което ти се изпречи на пътя - кола, бабичка, дете, а? Да видим дали съдът и той така мисли. И нека наказанието на виновния ватман да ви е за поука на всички ватмани! Защото, макар и "въоръжени" с трамвай, не сте на война с другите участници в движението!
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Здравейте видях всичко един от хората беше с кръв беше много тежък момент не знаех дали ще извадят всички живи дали всъщност има живи незнам беше около 7 34 там някъде всички хора започнаха да се вайкат един човек звънна по телефона на 112 половината трамвай беше се наклонил защото всички бяха от към прозореца.Сърцето ми се сви не знаех какво бе станало радвам се че няма жертви да но бързо да се оправят че има да се строи
13
5
 
0
 
! Отговори
До анонимни преди 3 седмици
Майките ви са спали с получовеци и талибани
12
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На софийските джендъри им дай само да се блъскат!.Леваци
11
4
 
21
 
! Отговори
До Евгени Минчевеца преди 3 седмици
Заради такива като теб стават много повече задръствания в София. Ако ватманът изчака, както искаш ти, то дотогава ще му светне забраняващ преминаването светофар и ще трябва да чака следващия разрешаващ светофар, но ... тогава поредният евгениминчевец като теб пак ще е запушил линията и ватманът според теб трябва да чака пак следващия светофар и така до безкрая. На такива като теб, трябва да им се вземат книжките, за да се пооправи малко движението в София.
10
3
 
19
 
! Отговори
До 7 и 8 преди 3 седмици
Какво ще кажеш за закона?
Чл. 50а. Забранено е навлизането в кръстовище дори и при разрешаващ сигнал на светофара, ако обстановката в кръстовището ще принуди водача да спре в кръстовището или да възпрепятства напречното движение.
--
Твоите завиващи толкова ли не могат да изчакат следващия светофар, както изисква закона. Такива като тях трябва да ги вкарат на топло и т.н. да н те цитирам.
9
2
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 3 седмици
В случаят, казват, че трамвая е минал на червено. То червено не може да бъде, защото за трамвая си има отделен светофар, на който всички светлини са с еднакъв цвят - лунно бял, както пише в закона. Та, ако трамвая е минал на забраняващ преминаването му сигнал на светофара, значи ватманът е виновен на 100%. Ако на трамвая му е било разрешено да премине, той е с предимство пред всички останали, на които също е разрешено да преминават и пътя им се пресича с този на трамвая.
8
11
 
10
 
! Отговори
Евгени Минчев-ци преди 3 седмици
На това кръстовище винаги завиващите от Борис III наляво по Околовръстното коли остават в кръстовището, тъй като трябва да изчакат пешеходци. В това време трамваите, които до този момент са били на светофара, тръгват, и въпреки че много ясно се виждат колите, останали на релсите, започват да ги притискат, сякаш ако мине 5 секунди по-късно, ще се свърши света.
Надявам се наказанието за този Евгени Минчевец да не е само уволнение, а да го вкарат малко на топло да му начешат сърбящия го г*з.
7
8
 
9
 
! Отговори
Евгени Минчев-ци преди 3 седмици
Ватманите - Евгени Минчевци, да не кажа направо пе*ерасти, смятат, че като закона за движение по пътищата им е отредил предимство пред другите МПС-та, имат правото да газят всичко, което им застане на пътя. Дреме му на Евгени Минчевеца на разпрания г*з и за микробуса и за возещите се в трамвая бабички, които при катастрофа ще си изпочупят главите и дъртите кокали. Нали той е голям и железен и има предимство.
Често минавам през това кръстовище и винаги завиващите от Борис III наляво по Околовръс
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ватманите редовно минават на червено. Даже е учудващо, че такъв вид катастрофи не са по-чести.
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бус на 20 години, незнайна регистрация, за полу-човеци иде реч май.
4
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Каква е причината за катастрофата? Това кръстовище се регулира от светофари! Кой е минал на червено? Трамвая или микробуса? Но който и да е виновният сигурно не е Софиянец. Трамвайжиите или като ги наричахме по времето на бай Тошо Ватманите са си сеянчета от където и да ги погледнеш. Този с буса сигурно е отскоро и той Софиянец и когато се срещнат такива става страшно.
3
8
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 3 седмици
А знаеш ли че трамвая мина на червено.
2
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
много често катастрофи с автобуси и микробуси,егати безотговорните гов,,да,трамвая не може да е виновен той си кара по релсите,диви сел..дури изпотрепват всяка година стотици невинни
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
талибани... Без коментар.