"Ускорител на елементарни частици" или кацнал на една "зебра"

"Сузики", паркирано на възлов столичен булевард, хит в социалните мрежи
Обновена: 22 яну 2018 13:11 | 22 яну 2018 11:45, Екип на Dnes.bg
39
"Ускорител на елементарни частици" или кацнал на една "зебра"
Снимка: Dnes.bg
Снимки, показващи как автомобил брутално е паркиран върху пешеходна пътека на възлов столичен булевард, станаха хит в социалните мрежи през уикенда.
 
Кадрите, заснети и публикувани в събота на обяд, предизвикаха истински бум в една от най-посещаваните страници във Facebook - тази на "Люлин".
 
На фотосите се вижда как шофьор на жълто "Сузики Алто" нагло е спрял возилото си върху пешеходна пътека и то по нейната дължина, а зад него майка бутаща количка се чуди как да пресече едно от най-натоварените трасета в Люлин - това на бул. "Джавахарлал Неру".
 
Колата е "кацнала" не само върху пешеходната пътека, но е и оставена невъзмутимо върху цялото дясно платно на трасето, по което се движи и тролей №7, чиято спирка се намира в съседство. 
 
Живеещи в тази част на квартала се свързаха с редакцията на Dnes.bg: 
 
"Вие сте най-популярната и посещавана интернет медия в България и се надяваме чрез вас да се вземат някакви мерки за подобни абсурдни неща в района. Подобна бруталност не е новина за това трасе и за тази пешеходна пътека.
"Ускорител на елементарни частици" или кацнал на една "зебра"
 
Инцидентите тук са постоянно явление. Паркира се най-нагло и невъзмутимо, при забележка се търси саморазправа и се правят заплахи и закани. Все едно още живеем в мутренските времена.
 
Пешеходната пътека е тип "легнал полицай" и по нея непрекъснато преминават майки с бебешки колички и дечица от прилежащата ясла, ученици от близкото школо, както и възрастни хора, но дори и това не пречи на нагледците.
 
"Вечер пък този булевард се превръща в трасе за гонки и дрифтове. Полицаите естествено се правят, че нищо нередно не се случва и най-невъзмутимо си лапат понички в отсрещното заведение, написаха ни хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.