Учител удари ученик в столично училище

Инцидентът е станал в 65-о училище в Бусманци
40
Учител удари ученик в столично училище
Снимка: visualhunt.com

Учител от столично училище е ударил ученик. На място е изпратен екип на полицията.

Инцидентът е станал в 65-о училище в Бусманци, съобщи Нова тв.

От МВР потвърдиха за случилото се и съобщиха, че са получили сигнал в 14:53 часа този следобед.

Ученикът е откаран в болница за преглед.


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само един път, грешка, голема грешка. За този малък гамен, който е в пети клас, а трябва да е в девети, това в безбожно малко! Камшици за това из((родче, 20-30 и после ще по-тих от водата.
36
0
 
5
 
! Отговори
Игла и Конец преди 1 година
е и кво да не би да го е ударил с ритник. възпитателно поучително юмруче и то с любов към специялниа е сътворил учителя.
ако повтори да си носи коец и игла за другата устна. на место ще го зашият не да се влачи по пироговите и клиниките
35
0
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 1 година
А га.менчето какво е направило защо не пишете ?
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ударил го само един път само, грешка, трябвало е да го наложи повече, тупаници, шутове, всичко възпитателно!
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
голяма новина
..
32
1
 
10
 
! Отговори
софиянец преди 1 година
Какво столично училище, Бусманци е село.
31
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На времето те дебнеха шамари зад всеки ъгъл и като се оплачеш , майка ти , ти набие още 2-3 за да не й губиш времето с глюпости.
Сега учат децата че винаги можеш да осъдиш когото си поискаш , за каквото ти хрумне и го прилагат в действие
30
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 1 година
За твое сведение НСБОП не съществува от 2008 г . да не говорим че се занимава с Организирана престъпна дейност , а не с лапета от квартала
29
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 1 година
Тормозел деца от квартала и затова от НСБОП го арестували ? Божеееее нееееее !!!! Фантазията ти сериозно работи .
28
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 1 година
И с какво може да ме заплаши 12 годишен ?
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ти е интересно в това, че повечето коментари одобряват действията на учителя? На тебе да ти се е случвало 12 годишен да те заплашва? На мене да. А съм бивш локален шампион по СРБ(някога имаше такова). Бих могъл да му размажа мозъка по тротоара с мисъл... Естествено, не го ударих. Месец по - късно го арестуваха с показна акция на НСБОП ;))) Джипка с барети с маски ;))). Тормозел много други деца в квартала. Сега е в някакво заведение за деца с криминални прояви...
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата на евроатлантиците със закони иззе възпитателната функция от родителите и я даде на училищата. Резултата е повече от плачевен - което дете не е третополово става социопат. Мисля, евроатлантическите политици трябва да бъдат разстрелвани за това, което направиха с децата ни.
25
4
 
7
 
! Отговори
Istanbul Convention преди 1 година
В Истамбулската конвенция май са го пропуснали това насилие. А то си е чиста проба домашно насилие, ако училището е все още втори дом!
24
2
 
12
 
! Отговори
Неа преди 1 година
Повечето коментари одобряват действието на учителя . Интересно ...
23
1
 
22
 
! Отговори
Даскал преди 1 година
Хлапета наричат моята учебна зала "кабинет на щастието". Въобще не се стряскам от ехидните погледи на колегите, нито от мълниите в очите на директорката. Влизам в час и всеки опит да ми се спре работата, реципрочно намира продължение в яката сопа, с която разтривам гумените шамандури на гамените. Има ред, има дисциплина, има възможност да си свърша работата, заради която съм влязъл в час. За лошите ученици съм лошия даскал, за добрите - най-готиният. Въпрос на подход. За колегата -не се извиняв
22
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво браво на човека. Точно такава трябва да е комуникацията със самозабравили се к^елеши на които им липсва родителски контрол. Спомням си моя даскал по физическо. Млатеше наред. Всички станахме хора.
21
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжни времена, наистина... Сега децата правят каквото си пожелаят, а майките-орлици възпитават *** изчадия. Няма да забравя как се върнах в основното училище да взема копие на стара диплома /не знам даже за какво ми е трябвало/ и влизам в сградата на училището по време на час. Тишина... и по едно време изхвърча преподавателя и след него един ученик от 5ти клас го гони да го бие. Викам му да му удари един шамар на пишлемето, а той ми разправя, че щели да го уволнят и се крие зад мен. Срам!
20
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, и? Без нищо няма да го удари! Полицейски екип отишъл на мястото? Може и баретите да пратят! Палячовци! За това сега са такива отвратителни, защото от малки ги учат само на правата им, никога на задължения. От 2 годишни въртят родителите си на пръста. Голяма новина! Ударил ученик. Сега медиите ще го линчуват. Едно време плющяха шамари и вкъщи и в училище, и не виждам някой това да го е травмирало. Учиха ни на уважение и ред. Факт е какви нагли и.з.родчета има днес, благодарение на диалога
19
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжни времена... Учителите са най-бедните и презряни хора, а от тях много зависи децата да станат хора
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз мисля, че ни трябват спешно предсрочни избори, на които да си изберем едни реални и истински хора, които да променят законите ни с реална, истинска и действаща система от закони, които трябва да се спазват. Това да завъртиш един як шамар на социопатче ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за ВСЕКИ ПЕДАГОГ!!! А феминизма трябва да се преследва както и педофилията и кръвосмешението по най - брутален начин.