Ето къде няма да има вода в София утре

"Софийска вода" ще осигури водоноски за засегнатите
1
 Ето къде няма да има вода в София утре
Снимка: Софийска вода

На 29 януари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Будапеща" , Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. "Будапеща" от бул. "Сливница" до ул. "Цар Симеон"
по ул. "Поп Богомил" от ул. "Георги Сава Раковски" до ул. "Будапеща"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Будапеща" ъгъла с ул. "Поп Богомил".

На 29 януари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Леденче" , кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
 по ул. "Леденче" от ул. "Лиляче" до бул. "Президент Линкълн"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Леденче" ъгъла с бул. "Президент Линкълн".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на"Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари