Краде нагло и се крие. Снимат го, а той: Плащам, трийте видеото!

Случката се разиграла на 25 януари пред мола на "Стамболийски"
29 яну 2018 07:00,
67

Мъж задигна огледало на кола, камера го засне, а той предложи пари, за да се махне видеото от Facebook.

Куриозната случка се e разиграла на 25 януари пред мола на бул. "Стамболийски" в София и бе описана в мрежата от Александър Данчев.

Той публикува видеото, което е от охранителна камера. Наглата кражба става по светло - в 15:43 часа, пише "24 часа".

На клипа се вижда лицето на мъж, около 30-те, брадясал и нахлузил бейзболна шапка. Той се доближава до паркиран джип BMW, вади нож и за 7 секунди срязва страничното огледало.

На следващия ден клипът е качен във Facebook.

"По стара българска традиция от мен трудно може някой да се скрие и без МВР да участва. След 4 ч търсене лицето е намерено, по-късно то се е обадило на общи познати да предложи пари срещу махането на клипа", пише Данчев, но не маха видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvo tarsi avtomobilat v gradinkata? Ne ogledaloto, ami celiqt avtomobil trqbva da bade iznesen s paqk, kakto i drugite avtomobili na snimkata. A kradecat e tipichen dreben huligan, koito policiqta trqbva da sledi
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32 Какво се заканваш, бе пр о с т а к , г н у сен. Ако мога бих те ликвидирал! Освен за пр е с т ъ п ник за друго не ставаш. Ще си намериш майстора.
30
57
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво сега, мръсните шоферски ретарди изземат функциите на МВР, а? Много си повярвахте нещо, миризливи шоферски катилии. Ще почнат масово да ви изчезват огледалата и чистачките, много внимавайте в картинката. Смърдели *** жалки гнусни.
29
4
 
32
 
! Отговори
Човек преди 6 години
Олеее ужас, какви коментари има само😠. Много от хората написали своите коментари да се замислят да ли и на тях не може да им се случи същото и как биха реагирали в този момент. Не ви ли е неудобно да сте толкова злобни бе хора? Браво на Александър Данчев че го пусна този клип! Много ми се иска всеки един който роптае срещу полицията да стане полицай за 1г. и да сподели след това колко заловени престъпници има и колко от тях са наказани. Не сте прави злобни хорица.
28
2
 
39
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Тепърва берем плодовете на демокрацията!Престъпността расте, а трътльовците вместо да защитават народа от такива бандити, издигат билбордове за по-големи заплати.Ако пък случайно се остави да го хванат такъв, " неподкупните " съдии ще го свободят.П.П.Правосъдие.Нищо не казвам. Само обръщам внимание на НАКЛАНИТЕ вратове на някои прокурори и адвокати, защищаващи ПРЕДИМНО престъпници.А народа е казал: ТАЯ ШИЯ НЕ Е ОТ ТУРШИЯ.А корупция няма, мдаааааа ???????
27
3
 
18
 
! Отговори
lol преди 6 години
убавци като този на видеото са причина 2 милиона хора да напуснат. само *** би останал и хранил такива с неговата собственост/пари прочие.сигурноста е елементарна нужда за развитие. в ***, сигурсност има само за крадците
26
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно със завистливи лузъри тука що така? Това е възрастно БМВ, огледалата са доста скъпи и вече станаха редки.. каква градинка в София? Няма места за паркиране, няма пътища, няма полиция, няма съд, няма нормална власт. Тоя престъпник е за затвора, няма какво да се спори!
25
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега дали ще осъдят крадеца или за пореден път снимките и записите от камери не са доказателство?
24
57
 
10
 
! Отговори
ге ца преди 6 години
тоя не е за жалене - щом има пари да кара Х7, кой знае какво е краднал, сега него го краднали едно огледало... пък и на-вероятно има и каско
23
6
 
47
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
Не бойте се, деца, нашата полиция ни пази. Важното е да усвояваме еврофондове.
22
1
 
67
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
И що да е куриозна тази случка? Рутинна случка сред дебилния и оскотял народ
21
2
 
31
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя че е ***, *** е. Ама как ще го продаде това огледало, без основата. Е това не мога да разбера. Пълен ***.
20
9
 
15
 
! Отговори
НЕбългарин преди 6 години
Типична българска професия!
19
2
 
62
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
даже и да го заловят, което е малко вероятно, след 2-3 дни е на свобода...проблема е не само в полицията, а в правосъдието и законите...
18
1
 
17
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Какъв кв.Разсадника бе!?Зон Б5-3 е мястото от клипа.
17
12
 
12
 
! Отговори
калин преди 6 години
Вашия сайт е много зле. Тази случка се е случила в кв. ''Разсадника. Не много далече от Стамболийски , но доста далече от мол София.
16
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намислил съм една работа. От джамджията вземам цените на стъклата, отивам с една стълба до витрините, измервам и намирам кое е под 300 лв. Грабвам едно паве и разбивам витрината. Събирам си стълбата и подсвиркайки се отдалечавам. Щета под 300 лв. Не подлежи на санкция. Та думата ми е депутатите да се увеличат на 300 души, че дано се пръкнат и читави закони.
15
1
 
43
 
! Отговори
ЗОРО преди 6 години
Никой не го интересува ограбения народ!А е толкова просто да ги хванат тези Новогодишни крадци.Те не летят по улиците.Ще ни принудят да си самоорганизираме граждански отряди за защита на населението.И да видим как ще изнесат краденото през нощта?
14
0
 
51
 
! Отговори
Само питам преди 6 години
А, общите познати кога ще ги разследват за съучастие в кражба? Браво на човека качил клипа!
13
25
 
19
 
! Отговори
0т Cидней Авcтpaлия преди 6 години
Плащам, на всеки който паркира в градинка да му свалят и двете огледала!Плащам в долари, но мога и евро да пратя.