Трима ранени след сблъсък на три коли на бул. "България"

Единият от водачите не успял да овладее автомобила си
1 фев 2018 08:40,
8
Трима ранени след сблъсък на три коли на бул. "България"
Кадър: bTV

Трима души са леко пострадали при катастрофа между 3 автомобила на столичния бул. "България" под моста с бул. "Витоша". Инцидентът стана около 7 часа тази сутрин.

Трите коли са се движели успоредно в трите платна на булеварда, когато едната кола поднася и се удря в движещата се до нея. Следва още един удар в третия автомобил.

Леко пострадали са шофьорът и пътниците от едината от колите, съобщи bTV.

Те са откарани за преглед в болница. Очаква се да бъдат взети проби за алкохол на водачите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4Аре не се прави на по-набожен и от папата!Цяла сутрин гледам как едни строители въртят гуми в зелените площи на Ломско. Може и на тях да благодариш, че няма и да си помислят да си измият техниката след джапането, а ще прецапкат по околните уличики, където колите ще я доразнесат.А в благодарностите си, моля да не пропуснеш и споменаването на всички знайни и незнайни отговорни лица от Общината.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До GromНадявам се правиш разлика между направено/изградено/построено каквото и да е то, и неговата поддръжка. Защото от коментара ти не личи. Със същия устрем може да се сърдиш на Слънцето, че се успало или на производителите на коли, че за случаи като този не са ги произвели опасани с гумен буфер, като блъскащите се колички от едно време.БулевардА си е ОК, а драмата е фитка между Общината и поддържащата фирма. Както винаги някой е проспал отговорностите си по контрола, а друг се е разсеял..
4
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Номер 1 и другите като него, с по 10 години шоферски стаж в София, са причината въздухът да е тази гнус, която е. Благодарим ви, шоферски прасета.
3
1
 
18
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Поднесла е, защото на бул.Витоша отводняването се изсипва директно върху асфалта на бул.България, като при ниски сутрешни температури там се образува лед, гладък като стъкло, който не се вижда.Ето това е безумното понятие "пътни условия" - общината е виновна, че не е направила булеварда като хората и не се е погрижила за обработването му със смески, ама сега ще напишат акт на шофьора...
2
1
 
6
 
! Отговори
asen преди 6 години
До Киртаккарам също Астра, ама аз пък си я хареасвам :)
1
6
 
18
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Как така поднася? Защо на мен за 10години редовно шофиране в София един път не ми поднесе? Само едно ABS имам. Карам плютия от разбирачите Астра. Без да ме карат ползвам зимни гуми, колан, включени през деня светлини и не ползвам телефон. И смятам, че пътните знаци не за са окраса. Както и жълтата светлина на сверофара не ми позволява да влизам в кръстовището.