Авария остави без парно и топла вода няколко квартала в София

Екипи на ТЕЦ-а работят, пробивът на топлопровода е локализиран
20
Авария остави без парно и топла вода няколко квартала в София
Снимка: Булфото, архив

От "Топлофикация - София" информираха, че поради авария на главен топлопровод временно е прекъснато топлоподаването в части от кварталите "Гео Милев", "Слатина" и "Яворов" в карето между улиците: бул. "Шипченски проход", ул. "Коста Лулчев", ул. "Гео Милев", ул. "Слатина"; както и между улици: ул. "Калиманци", ул. "Иларион Драгостинов", ул. "Атанас Узунов", ул. "Велчо Атанасов", ул. "Боян Магесник", бул. "Мадрид", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Мизия", ул. "Хан Омуртаг" и бул."Ситняково".

Незабавно са взети необходимите мерки, като ще се работи до пълното възстановяване на топлоподаването, допълниха от дружеството.

Оттам уточниха, че пробивът вече е локализиран и в момента се извършва дренаж, след това ще започват заварките.
 


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
2
 
! Отговори
Питайте преди 11 месеца
Питайте вятъра що спря ЧЕЗ
След това се попитайте токов удар що спря помпите и тръбата спука
После се попитайте у вас нищо ли не се чупи
Та да ви напомня има печка духалка 13 лв и нагревател чешмян 37лв инвестирайте баровци от София и малко физични закони научете или пък божи
13
2
 
12
 
! Отговори
:)) преди 11 месеца
До Зъзнещ анонимен

Не знам кога ще ви пуснат топлото, но това не пречи да пиеш една ракия и после, ако още нямате парно, да идеш на гости с приповдигнато от ракийката настроение.
Наздраве ти!
12
5
 
6
 
! Отговори
Зъзнещ анонимен преди 11 месеца
Някой има ли прогноза кога ще пуснат парното и топлата вода? Ден, два, три? Да знам дали да се местя на гости или просто да си сипя една ракия за момента :D
11
5
 
15
 
! Отговори
шматка преди 11 месеца
До 6

Чувал ли си за инвестиции.Ще теглят кредита и ще си подменят остарялата мрежа.Така както ги оправдаваш има да стоиш на студено още 20г.
10
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много защитници на Топлофикация, са се събрали. Нямам нищо против работниците от ававрийната, но тази фирма няма ли задължение да следи състоянието на съоръженията и да ги подменя преди да цъфнат.
9
18
 
3
 
! Отговори
Кривондел преди 11 месеца
Браво на момчетата от аварийните! Браво на хората, заради които и тази зима бяхме на топло! Уважения за труда им!!!
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пълна подигравка със съвестните хорица не стига че си плащаме като попове само аварии стига вече.ами да вземат да го спрат тоя ТЕЦ се проблеми аман пълни монополисти са Тея ТЕЦ .да ги няма аман се времето се нещо не им е наред ...да си зависим от Тея е изгубиха още един клиент вече на друго ще се топла вече...
7
7
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 11 месеца
Непоискана. Но потвърдена с дългогодишно потребление и плащане.
Впрочем, как ще се отоплявате, ако се откажете от парното? Ще инвестирате ли в промяна на чертежите, нов трафопост и по-голяма мощност от ЧЕЗ, или пак държавата ще е крива за падащите бушони?
6
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 11 месеца
Колега, има такъв договор, заедно с подписите на тогавашните собственици. Няма да ви го дадат, а мен ме съкратиха оттам наскоро въпреки инсулина, поради което не мога да ви съдействам. Но ви уверявам, че всичко е там, вкл. копията от нотариалните актове, смъртните актове, бракоразводните решения и пр. Докато работех там, ми се налагаше всеки ден да копирам такива документи за съдебни цели.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не е поискана услуга! Ако някой ми намери "договорът", който баща ми е сключил преди 40 години да дойде да ми се обади. Тогава масово се топлофицираше и черно на бяло няма нищо!
4
3
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 11 месеца
Не са монополист, тръбите са сменени преди има-няма 5 години и услугата е поискана. Работата е там, че тръбите са от бамбук.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За 40 лв. сградна инсталация на непоискана услуга - толкова :(
2
9
 
19
 
! Отговори
шматка преди 11 месеца
Тези вече се подиграват със софиянци.
1
10
 
19
 
! Отговори
Lina преди 11 месеца
Мдаа, те по принцип авариите им се случват когато застудее, и този път е така. НО никога няма корекция в сметките, неудобството остава за абонатите. И минялата година беше така. Какво да се прави,като са монополисти? Как иначе шефовете по топлофикацията ще си живуркат в чужбина, а тръбите не са подменяни от 100 г, само кърпят. То имало вятър,слънце,поне не се обяснявайте с тези глупости в страницата си.