Авария остави без парно и топла вода няколко квартала в София

Екипи на ТЕЦ-а работят, пробивът на топлопровода е локализиран
20
Авария остави без парно и топла вода няколко квартала в София
Снимка: Булфото, архив

От "Топлофикация - София" информираха, че поради авария на главен топлопровод временно е прекъснато топлоподаването в части от кварталите "Гео Милев", "Слатина" и "Яворов" в карето между улиците: бул. "Шипченски проход", ул. "Коста Лулчев", ул. "Гео Милев", ул. "Слатина"; както и между улици: ул. "Калиманци", ул. "Иларион Драгостинов", ул. "Атанас Узунов", ул. "Велчо Атанасов", ул. "Боян Магесник", бул. "Мадрид", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Мизия", ул. "Хан Омуртаг" и бул."Ситняково".

Незабавно са взети необходимите мерки, като ще се работи до пълното възстановяване на топлоподаването, допълниха от дружеството.

Оттам уточниха, че пробивът вече е локализиран и в момента се извършва дренаж, след това ще започват заварките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
2
 
! Отговори
Питайте преди 6 години
Питайте вятъра що спря ЧЕЗСлед това се попитайте токов удар що спря помпите и тръбата спука После се попитайте у вас нищо ли не се чупиТа да ви напомня има печка духалка 13 лв и нагревател чешмян 37лв инвестирайте баровци от София и малко физични закони научете или пък божи
12
2
 
12
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До Зъзнещ анонименНе знам кога ще ви пуснат топлото, но това не пречи да пиеш една ракия и после, ако още нямате парно, да идеш на гости с приповдигнато от ракийката настроение.Наздраве ти!
11
5
 
6
 
! Отговори
Зъзнещ анонимен преди 6 години
Някой има ли прогноза кога ще пуснат парното и топлата вода? Ден, два, три? Да знам дали да се местя на гости или просто да си сипя една ракия за момента :D
10
5
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 6Чувал ли си за инвестиции.Ще теглят кредита и ще си подменят остарялата мрежа.Така както ги оправдаваш има да стоиш на студено още 20г.
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много защитници на Топлофикация, са се събрали. Нямам нищо против работниците от ававрийната, но тази фирма няма ли задължение да следи състоянието на съоръженията и да ги подменя преди да цъфнат.
8
18
 
3
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Браво на момчетата от аварийните! Браво на хората, заради които и тази зима бяхме на топло! Уважения за труда им!!!
7
7
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Непоискана. Но потвърдена с дългогодишно потребление и плащане.Впрочем, как ще се отоплявате, ако се откажете от парното? Ще инвестирате ли в промяна на чертежите, нов трафопост и по-голяма мощност от ЧЕЗ, или пак държавата ще е крива за падащите бушони?
6
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Колега, има такъв договор, заедно с подписите на тогавашните собственици. Няма да ви го дадат, а мен ме съкратиха оттам наскоро въпреки инсулина, поради което не мога да ви съдействам. Но ви уверявам, че всичко е там, вкл. копията от нотариалните актове, смъртните актове, бракоразводните решения и пр. Докато работех там, ми се налагаше всеки ден да копирам такива документи за съдебни цели.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е поискана услуга! Ако някой ми намери "договорът", който баща ми е сключил преди 40 години да дойде да ми се обади. Тогава масово се топлофицираше и черно на бяло няма нищо!
4
3
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Не са монополист, тръбите са сменени преди има-няма 5 години и услугата е поискана. Работата е там, че тръбите са от бамбук.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 40 лв. сградна инсталация на непоискана услуга - толкова :(
2
9
 
19
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тези вече се подиграват със софиянци.
1
10
 
19
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Мдаа, те по принцип авариите им се случват когато застудее, и този път е така. НО никога няма корекция в сметките, неудобството остава за абонатите. И минялата година беше така. Какво да се прави,като са монополисти? Как иначе шефовете по топлофикацията ще си живуркат в чужбина, а тръбите не са подменяни от 100 г, само кърпят. То имало вятър,слънце,поне не се обяснявайте с тези глупости в страницата си.