Части от жк. "Света троица" остават на сухо

Причината - подмяна на сградно водопроводно отклонение
1
Части от жк. "Света троица" остават на сухо
Снимка: "Софийска вода"

На 5 февруари  2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зайчар" , жк. „Света троица" ,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зайчар" от ул. „Цар Симеон" до ул. „Пиротска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Зайчар" ъгъла с ул. „Цар Симеон".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


1
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
18
 
! Отговори
Унуфри преди 9 месеца
Кмета Юрданка, Не и Не знае къде се намира този квартал или фавал.........Има повече от Милиард лева бюджет и пак е на Червено. Много краде тази и дори не ходи на работа.