Спират водата в кв. "Гниляне" в Нови Искър в сряда

Ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 6 фев 2018 09:59 | 6 фев 2018 09:58, Василия Пейчева
0
Спират водата в кв. "Гниляне" в Нови Искър в сряда
Снимка: Софийска вода

На 7 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Христо Ботев" , кв. "Гниляне" гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: кв. "Гниляне".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Христо Ботев" на площада.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари