Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: "Софийска вода"

На 08 февруари 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Съединение", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Старата чешма", ул. "Методи Бегов", ул. "Дивано", ул. "Съединение", ул. "Георги Бенковски", ул. "Могила", ул. "Свети Спас", ул. "Теменуга", ул. "73-та", ул. "Сергин Сердарски", ул. "Димитровче" и стопански постройки на изхода на с. Долни Лозен.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Съединение", ъгъла с бул. "Сергин Сердарски".

На 08 февруари 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Владайска", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ул. "Владайска", от ул. "20-ти април" до бул. "Ген. М.Д.Скобелев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Владайска", ъгъла с ул. "20-ти април".

На 08 февруари 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Росица", с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Искър", от ул. "Патриарх Герман" до ул. "Топола", ул. "Градина", ул. "Здравец", от ул. "Искър" до ул. "Градина", ул. "Росица", от ул. "Искър" до ул. "Градина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Градина", ъгъла с ул. "Росица".

На 08 февруари 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Мадрид", кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Мадрид", от ул. "Черковна" до ул. "Алеко Константинов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Мадрид" №23.

На 08 февруари 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 348, жк. "Младост" 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 348 – висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 348.

На 08 февруари 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Стефан Стамболов", кв. "Изгрев", гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Хан Аспарух".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Стефан Стамболов" №162.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари