Откриха пребита жена във вход в столичния кв. "Дружба"

Жената е с травма на главата и е откарана в Окръжна болница
10 фев 2018 22:37,
71
Откриха пребита жена във вход в столичния кв. "Дружба"
Снимка: visualhunt.com

Жена е била пребита и намерена във вход в кв. "Дружба" 1. Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ в София Катя Сунгарска, предаде "Фокус".

Инцидентът е станал в бл. 15, вх. Г, на стълбите на ет. 2.

Екипите на Спешна помощ са се отзовали на шестата минута, след като е подаден сигналът. 

Жената е с травма на главата и е откарана в Окръжна болница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
20
 
! Отговори
Стара мома преди 6 години
до 40Е аз не минавам за "стара жена", а за много приятно изглеждаща такава. Трява да те разочаровам - съвсем по мое желания съм в категорията на старите моми и там възнамерявам да си остана и за напред :) Аз няма идея да задържам някого до себе си - прекалено много компромиси а живота е кратък!
33
7
 
15
 
! Отговори
Клиничен фармацевт преди 6 години
Айде, спрете се вече с тая *** прогаганда да се въведе тая простотия с конвенцията. Сега се опитвате, чрец платени медеи и корумпирани журналисти да ни събудите съчувствието и да ни барате по тънката л.айсна, обаче няма да стане. Тия *** номера вече не минават. Заврете си тъпите права и тъпите свободи там, където амекриканското слънце на огрява и се гръмнете в некоя дупка.
32
0
 
2
 
! Отговори
Казаков преди 6 години
Може и да греша, това е само мнение, за непознат човек все пак ,
31
2
 
3
 
! Отговори
Казаков преди 6 години
Последното вероятно беше за мен, но си объркала номера. Да, всеки може да живее както си иска , но като правиш, каквото си искаш, няма как да задържиш някой до себе си! Относно другото, най-опростено, исках да кажа, че вероятно не си стара жена по желание.
30
0
 
5
 
! Отговори
Стара мома преди 6 години
До 39Така ли? За кое точно не ми вярват?! Че хората са различни и имат различни виждания по отношения на живота си и как искат да си го живеят, може би?
29
6
 
21
 
! Отговори
Стара мома преди 6 години
До 38Клише на женен човек с деца и отговорности. Кефа е до време, но то и живота е до време. Да си сам въобще не означава да си самотен дори напротив - за да си "социално животно" не е задължително да си обвързан с някого или да имаш деца. Ккато и факта ,че ги нямаш не те прави асоциален индивид.Какво му е егоистичното на това да се чувстваш добре сам и да ти е приятно да си живееше живота по този начин?! Спрямо кого е егоистично?
28
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пребитата жена е като пребитият милиционер. Когато и да се случи, все е късно и винаги има защо.
27
13
 
6
 
! Отговори
Казаков преди 6 години
Стара мома, нали знаеш, че никой не ти вярва? Относно жената, много неприятно! Не видях да пише , кой я е пребил, но ок. Стара мома, тези които си правят каквото си искат, когато си искат, никой не ги ще, и остават стари моми! А, благодаря!
26
15
 
11
 
! Отговори
тТт преди 6 години
до 38:Супер кефа е до време, мила. Имам много голям приятел, на 42 г. Все още ерген-супер човек е. Е беше му супер, ама до време. Вече всички негови приятели и познати сме семейни и "скучни". И сега какво? Чуди се как да се натресе на празници, на почивки при отпуски и т.н. Добре, че му връзваме за уикендите за заведения. Лошото е, че с възрастта ставате егоисти и съм убеден, че минете ли 40-така, няма да се омъжите (ожените) с тези ваши претенции. Човек е създаден да е "социално животно".
25
8
 
17
 
! Отговори
Стара мома преди 6 години
До 32Аз ако съм искала щяла съм да си взема мъж уважаеми, щом до сега не съм, едва ли ще сглупя толкова някога. Да си свободен е супер кеф - правиш си каквото ти хрумне, където ти хрумне, когато ти хрумне. Не давш обяснения, не се грижиш за никого. Абе уникално е! Пък ти не бери грижа дали съм умна или не - таман съм си ;)
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Дружба никога не са били дружелюбни.
23
33
 
3
 
! Отговори
ИК преди 6 години
Така ще бъде,докато не се приеме Истамбулската Конвенция за защита на жените!
22
5
 
15
 
! Отговори
Смирен преди 6 години
Навярно се определя като мъж и е решил да си пробва силите срещу "равен"...
21
4
 
4
 
! Отговори
Стой преди 6 години
Това е със сигурност Дебора :)
20
1
 
6
 
! Отговори
Стара мома преди 6 години
До 28В интернет анонимни работи няма - ако те търсят ще те намерят. А дали ще си пишеш Ник или не е без значение.
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно някой ревнив съпруг или гадже е решило да си оправи сметките по нашенски. Иначе от конвенции нямаме нужда - да си бием жените е национален спорт.
18
2
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 23Е как всички които са си избрали някакъв ник с което поне малко излизаме от анонимноста сме..... а всички анонимници сте пичове.Що се криете бе отворки
17
1
 
13
 
! Отговори
до25 преди 6 години
мислиш ли че в Германия зад всеки има полицай до вс къща патрулка.*** поживей в лондонските предградия и чакай полицай да видиш. Особено след 18.
16
5
 
14
 
! Отговори
:):) преди 6 години
като приемем конвенцията, дали ще намалеят к .у .р .вите само питам, не визирам въпросната дама. Не че някой пък написа на колко лазарника е.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До риторичен въпросoлиroфpeни са предимно(василев-***,Burzum,яcтpeбка,синди-гущерка,веселин узунов,шмaтka,членска карта и т.н т.н)