Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването
12 фев 2018 10:07, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 13 февруари 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Овча купел",кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Крушовски връх" от ул. "Маестро Кънев" до ул. "Буземска", ул. "Народно хоро" от ул. "Крушовски връх" до бул. "Овча купел".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Крушовски връх" ъгъла с ул. "Буземска".

На 13 февруари 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кресна", жк. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Кресна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кресна" ъгъла с ул. "Козлодуй".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари