Жена в болница, падна с колата си от мост на "Малинов"

Пострадалата е отведена в "Св. Анна" и в момента се оперира
Обновена: 13 фев 2018 11:18 | 13 фев 2018 11:18,
27
Жена в болница, падна с колата си от мост на "Малинов"
Снимка: БТА

Жена е откарана в болница, след като автомобилът й е паднал от моста на бул. "Александър Малинов", съобщи "Фокус", като се позова на СДВР.

Около 10:00 часа, на мост до Бизнес парка в столичния квартал "Младост" лек автомобил губи контрол и пада от моста.

Жената е откарана за оказване на медицинска помощ в болнично заведение, изясняват се обстоятелствата около случилото се.

Жената е приета в УМБАЛ "Света Анна". Тя е с тежка черепно-мозъчна травма и веднага е започнала операция в Клиниката по неврохирургия, което все още продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Боб Кон яде ли? преди 6 години
Е така е когато се вземат 3 милиарда за пътища,а не сложат мантинели.Но да вземеш и да усвоиш са две различни неща.Шалко че не е минавал от там конвоя на някой управляващ.
18
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена - шофьор...
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял ден благодаря на Господ или както му се казва, че не се е приземила върху някой. Ако беше станало така, автомобилът отдолу нямаше да има шанс, заедно с пътниците в него. Все пак евала на цивилните дето са я извадили и извикали 112.Ако някой от тях чете имате сърдечно ръкостискане от мен.
16
2
 
1
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До До 12Законът дава доста добри възможности за събиране на глобите чрез публични изпълнители или ЧСИ, но за съжаление не се използват. Размерът на наказанието не е без значение - ако е твърде малък няма да има превантивен ефект дори то да е неизбежно. Примерно ако за сериозно нарушение се налага глоба 50лв, то тя няма да спре почти никого.
15
4
 
14
 
! Отговори
Марио преди 6 години
Драги колеги,в България всичко е объркано.Глобите са добри но не събираеми.Аз живря в Испания там неплатена гоба няма и не съществува тази дума,както и какво ще правим сега.
14
5
 
11
 
! Отговори
мъж-шофьор преди 6 години
До Жена шофьорГоспожо, в градски условия могат да ви изпреварят отвсякъде. Иначе превишената скорост не е ОК, така е :)
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и не стана ясно защо не сложиха камери навсякъде, когато преправиха Околовръстното шосе между Младост и Бояна! Всички виждаме, че КАТ нищо не прави за спазването на Закона, поне камери да имаше, за да може нещо да се направи.
12
1
 
17
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
Ти си поредният който бърка основното при наказанията. Глобите и сега не са малки, даже са непропорционално голями. Много добре се знае, че огромните наказания никога и никъде по света на са спряли нарушителите. Много добре се знае и какво спира нарушителите по света, но не и в България - спира ги НЕИЗБЕЖНОСТТА на наказанието, като размерът на наказанието е несъществен. Ключовта дума е неизбежност, но в България все се говори за нови и нови наказания, които .... пак не се прилагат.
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано се оправи жената. Карането обаче е под всякаква критика масово съгласете се. 99% е вероятността да е карала с превишена скорост за участъка и да не е внимавала. Да, на всеки се случва да греши, но на РАЗУМНИТЕ водачи грешките не водят до падания от мост, а до далеч по-малки щети за тях и автомобила. Според мен оправия няма и ще си *** хора в България като мухи зад воланите(статистиката го доказва), защото коренно грешно са научени да карат и да не уважават законите.
10
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не направят глобите да са пропорционални на мощността на колата и за превишена скорост наказанието освен глоба да е и обществено полезен труд, няма да се научим да спазваме правилата. Ако жената беше шофирала в рамките на ограничението на скоростта, едва ли щеше да се случи това. Но ако там шофираш под ограничението, най-много да си изядеш боя.
9
7
 
35
 
! Отговори
Жена шофьор преди 6 години
Всеки ден минавам оттам, движа се с около 65-70 км/ч и съм най-бавната колата. 70% от колите минават оттам с над 95 плюс, че ме изпреварват отляво и отдясно ... повечето хора в България карат като нарушават правилата и системно превишават ограниченията на скоростта, както и много често се изпреварва без видимост.
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то не може да караш, да се гримираш, да говориш по телефона и да пиеш капучино едновременно. Дано да се оправи без трайни последствия и друг път да внимава!
7
0
 
15
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
Може,може... Просто някои хора много са талантливи..
6
7
 
43
 
! Отговори
E преди 6 години
Чудя се на хората, които обиждат жената, никога не са ли бъркали докато са зад волана, никога не са ли правили грешен завой или са навлизали в забранена улица, не ви разбирам арогантното поведени, лицемери. Дано жената се оправи, надявам се от КАТ да сложат мантинела там, защото завоя е опасен, но както всичко при нас има причинно следствена връзка, не предвиждаме проблемите, а чакаме нещо да се случи.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С колко е превишила максимално разрешената скорост и защо КАТ не я е спрял за това? За да падне от моста, трябва да е шофирала с над 120 км/час, а там максимално разрешената скорост е 60 км/час, ако не бъркам мястото и после става 50 км/час като за населено място.
4
10
 
11
 
! Отговори
Мен преди 6 години
WTF тая или е карала бясно или никога не е трябвало да взима книжка...поне дано само себе си да убие...
3
26
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То голямо майсторство трябва, за да го направиш точно там и то без да има поледица. Затова на жени шофьорски книжки не трябва да се дават.
2
8
 
17
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
Как може да падне от този мост? Минавам често там и не виждам как може да стане? Явно е доста способна.
1
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай Боже да оздравее жената по-бързо. на всеки се случва да сгреши!