В кадър: Колата, паднала от моста на "Малинов"

Състоянието на жената е тежко, с опасност за живота е
13 фев 2018 17:45,
25

Снимка: Булфото

На заснетите кадри виждате автомобила на жената, която е приета в УМБАЛ "Света Анна" с опасност за живота, след като колата й пада от моста на бул. "Александър Малинов".

Още по темата

Инцидентът стана около 10:00 часа, на мост до Бизнес парка в столичния квартал "Младост".

От лечебното заведение съобщиха, че състоянието й е тежко, като освен тежката черепно-мозъчна травма, жената е и с тежка, открита фрактура на ръка и фрактура на таза.

Все още се изясняват обстоятелствата около случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сато гледам снимката , единственото което ми идва на ума е :сговорна дружшна - планина повдига"
21
0
 
0
 
! Отговори
Митко Павлов преди 6 години
В другите сайтове пише, че катапулта не е сработил, поради грешка в компютъра на задкормилното устройство. Техника, какво да се прави!
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има жени които карат по внимателно и добре от мъжете ...спецялно пътния възел там дава предпоставки за катастрофи
19
2
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
До Поп ГруюИ защо трябва да са с каски?
18
2
 
11
 
! Отговори
Емем преди 6 години
Поне е имала еърбеци тази стара кола. Ако нямаше според мен отдавна да е предала богу дух жената. Дано да се оправи. Не знам на 100% какъв е склчаят, но всеки ден виждам едно 70% да карат бързо и да си гледат в телефона, а не пътя. Това трябва наистина да се спре.
17
4
 
6
 
! Отговори
Казаков преди 6 години
Не знам, какъв е случаят, но на 22 декември колата ми се плъзна като шейничка и чукнах тази на шофьора пред мен, макар че карах изключително бавно. Случва се. Дано се оправи жената!
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудех се как е възможно да се изтърси автомобил от мост, но от телевизионния репортаж се видя ясно всичко. Въпросният пътен възел не е обезопасен. Широки завои, стръмни насипи и - само едно бордюрче! Това бордюрче (10-15 см) изобщо не представлява безопасна преграда. Преодолява се много лесно, даже и при съвсем сух път. Веднага беше направено внушението за "черен лед", за да си сложат ламаринката отзад. Сега ще хукнат да слагат мантинели, след дъжд качулка!
15
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е! С купена книжка до гробищата или с повече късмет до Пирогов!
14
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена с кола е като луд с картечница.Сиреч да не си и пред очите.П.П. Да си беше седяла в провинцията от където е щеше да е жива и здрава.
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психари и камикадзета навсякъде, и всичките са снабдени с оръжия за масово поразяване. Не е истина. Какво още трябва да се случи, за да се въведе строг режим за притежаването на личен автомобил?!
12
1
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Дано се оправи жената! Добре, че не е паднала върху друга кола. Май трябва да се въведе задължително шофиране с каски за шофьори и пътници.
11
2
 
3
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
Работниците са без каски. Ако беше лято щяха да са по потници.
10
1
 
8
 
! Отговори
язе преди 6 години
Какви мантинели могат да ни спасят? Стига глупости! Пътищата са като гресирани с "едри прахови частици" и са по-опасни от заледените такива. Да се молим по-скоро да се изсипят обилни дъждове, за да ни ги измият! На фандъковица не можем да се надяваме за елементарна чистота. Иначе всичко попада към несъобразена с пътната обстановка скорост.
9
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С голямо съмнение подхождам към жени в автомобили. Една част си внушават, че карат страхотно а всъщност са абсолютни самоубийци. Внимавам много, защото поне половината са с купени книжки. И както се вижда, започнаха да се трепят из цялата страна. Жените трудно преценяват състоянието на пътя, особено Черен лед. Нямат усет, но еманципацията и лъжливото чувство за висок стандарт им дават увереност, че могат да "пържат" автомобила когато и където си искат. И резултата е видим, летят през мостове.
8
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За еврохрантутниците има пари, за мантинели няма...Не се мислете за големи шофьори и не съдете жената, на всеки може да се хлъзне колата при заледен участък, да не дава Господ!Дано се оправи жената!
7
3
 
17
 
! Отговори
даааа преди 6 години
В условия на демокрация,СУМПС вече може да откриеш и в пакет "Зайо Байо"!
6
14
 
8
 
! Отговори
заледено преди 6 години
заледени бяха пътищата тази сутрин
5
5
 
24
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
Аз съм виновен! - Както виждате на моста пише 1986 (година). Лично го строих ако бодигарда ми да твърди че преди него нищо нямало по земята...
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименГорубляне я чака !Нищо и няма !
3
2
 
9
 
! Отговори
hm преди 6 години
Къде пък там няма мантинели?