Вижте къде няма да има вода в София на 14 февруари

Ще се извършват ремонтни дейности
13 фев 2018 10:25, Василия Пейчева
3
Вижте къде няма да има вода в София на 14 февруари
Снимка: Софийска вода

На 14 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Черковна", жк. "Сухата река", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Ѝоаким Осоговски", ул. "Екатерина Симидчийска", ул. "Петрохан", ул. "Христо Данов", ул. "Никола Първанов", ул. "Ильо войвода", бул. "Владимир Вазов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Подуенска" ъгъла с ул. "Райно Попович".

На 14 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Персенк", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Персенк" от ул. "Якубица" до ул. "Плачковица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Якубица" ъгъла с ул. "Персенк".

На 14 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Иглика", местност "Дебело гуно", община "Панчарево" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Момина сълза", ул. "Здравец", ул. "Иглика", ул. "Батиница" от №1 до №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Момина сълза" ъгъла с ул. "Здравец".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Страхотно! Празникът ще е още по-романтичен -днес ще пълним туби и утре ще се поливаме с канчето.