За пешеходци или синя зона е тротоарът? Преценете сами!

Синята зона на "Скобелев" – пешеходците "прелитат"
Обновена: 13 фев 2018 16:19 | 13 фев 2018 07:10,
58
За пешеходци или синя зона е тротоарът? Преценете сами!
Снимка: Helpbook

Тротоарът от страната с четните номера на бул. "Генерал Михаил Д. Скобелев" е почти изцяло разрушен, заради разположената там Синя зона, сигнализира гражданин в Helpbook.

"Вижте на снимките на какво е заприличал тротоарът от страната на четните номера в началото на "Скобелев", точно пред очите на европейския политически елит", призовава сигналът.

"Или може би това е умишлена атракция от страна на организаторите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, че да могат европейските ни гости да оценят нещата, които за тях са даденост, като например неразбитите тротоари в техните държави", продължава още изпратилият сигнала.

От снимките се вижда, че тротоарът - зоната, която е уж запазена за пешеходци, е абсолюбно неизползваема.

"Уважаеми Дами и Господа от Център за градска мобилност, вашите служители не забелязват ли какво се случва с бордюра и тротоара на местата за паркиране, които са част от Синя зона?", пише в сигнала. 

Оказва се, че не просто никой не обръща внимание на пешеходците, но и сигналите са най-вече за слагане на скоби или нередно паркиране.

"Честно казано, изумен съм от факта, че неглижирате разрушаването на общинска собственост, при положение че сте общинско търговско дружество със 100% участие на Столична община в капитала на дружеството", обръща се сигнализиращия към Центъра за градска мобилност.

Вижте снимките от мястото на Helpbook.info

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
31
 
! Отговори
обективен българин преди 6 години
1. Не е добре да се паркира на тротоарите, това го има само в бантустаните. 2. Защо не направят паркинги, многоетажни, дали защото е по - лесно да дръпнеш боята и да събираш парата. 3. Когато най-обичаният премиер има интелект на Винету, а най-обичаният кмет на София има интелект на детска учителка - нищо друго не се очаква.4. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.....
7
3
 
7
 
! Отговори
Plochka преди 6 години
Elektronno bg pravitelstvo...:-)
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво му е на тротоара. Всичко си е на мястото нали кадиев.
5
18
 
18
 
! Отговори
ДС преди 6 години
Няма майтап обаче в провинцията такива простотии са изключителна рядкост. Нали останахме само тъпанарите, които не изповядваме СОФИЙСКАТА / АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА от келнер мениджър в голяма корпорация.
4
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бруталната шоферска свинщина.. То само там да беше. Така е, когато съжителстваш с прасета.
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не могат да изчезнат колите в небето. Това със синя и зелена зона е от зор какво да се прави с толкова много коли. Това чудо никой не го е мислил при социализЪма и затова няма нито пътища нито паркинги в градовете .
2
1
 
3
 
! Отговори
Kocek преди 6 години
Chek - chek...:-)
1
3
 
27
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Държавниците ги е грижа само за автомобилистите защото и те не слизат от служебните си коли, което си е конфликт на интереси.