Сигнал до Dnes.bg: Куриери газят зелени площи в "Младост"

Гражданин сигнализирал три пъти за нарушиенията
16 фев 2018 07:40, Александър Попов
38
Сигнал до Dnes.bg: Куриери газят зелени площи в "Младост"
Снимка: читател

Представители на куриерски фирми паркират камиони и коли на зелени площи в столичния квартал "Младост 4". Това сигнализира жител Dnes.bg, който подава вече на три пъти сигнал до институциите, но мерки няма.

"Уважаеми дами и господа, това е третия ми пореден сигнал за нарушители на бул. "Александър Малинов" 89, които са унищожили и обезобразили булеварда и прилежащите зелени площи. Съществува и риск за автотрафика. Как си обяснявате институционалното бездействие?", пита жителят от квартала.

Камионите паркират директно върху зелените площи на булеварда докато взимат поръчки от местните административни сгради и видимо си спестяват влизането в локалното шосе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходим на морето за седмица-две, а вие сте целогодишно тук
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 123и най вече да ви наложат и визи като идвате и по морето ! :)............че кой пък ви идва на лай но морието ви ,бе? да му вони от всякъде, да не може и в морето да се размине с фекалии,които се стичат от каналите ви, да му пържат цацата в миналогодишно олио и от днешните кюфтета утре да ги готвят с доматен сос - примерно, да ни сваляте кожите с цените си ?
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, ако почна да снимам какво става в Младост...
30
1
 
33
 
! Отговори
Жалко но преди 6 години
Ако човекът е звънял на денонощния телефон на Столичен инспекторатсигурно всеки път е попадал на сенилната 75 годишна връзкарка Николова и затоварезултатът е нула.
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни гледки са за жалост повсеместни в хаотичната ни, 'саморегулираща' се страна!Не се инвестира в модерна, адекватна инфраструктура, в един пренаселен вече град, какво можем да очакваме ?! Краде се ! Това е истината.. понеже няма гражд. общество!А че доставчиците са едни от най-*** джигити и хуни на пътя, малцина ще оспорят !
28
2
 
12
 
! Отговори
Автора на снимката преди 6 години
Драги съграждани, подадох сигналите с цел да предизвикам промяна към по-добро. Тревата е разорана, а булеварда е мърляв и кален. А решението е просто: двете бизнес сгради, които се обслужват от куриерите, наемат и резервират 1 бр служебен абонамент и-го пазят свободно за доставчицити. :)
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес сутринта една пръдла препречила пешеходна , думнах и с ръка по капака да се маха. Аман от *** по тези пътища а някои жени си мислят че това че са жени им носи някакви привилегии на пътя !!!
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сградата има подземен паркинг, има и надземен някакъв малък отзад. Надали са достатъчни за офис сгради, но е проект който е подписан от хора взимащи едни 5 цифрени суми пари на месец.До 24: колега, точно заради това не ходя на такива магазини, избирам си да имам паркинг на който да мога да спра нормално, ако искам да си нося продуктите в ръце 500м отивам в кварталният магазин. Големите вериги да си го мислят малко.
25
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този "буден" гражданин защо не е сигнализирал, че се строят сгради без паркоместа? Да не се паркира там ли е очаквал?
24
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази сграда на локалното перд която се спрял буса има купп магазини, вкл. и Била. Къде да спират десетките хора, които пазаруват с коли? Защо не са направили подземен паркинг за поне 100 коли?
23
13
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Провинциакните скакалци правят най-големите зулуми в столицата! ФАКТ!
22
8
 
17
 
! Отговори
Пецкалов преди 6 години
До 123Нямам нищо против "ДА НИ НАЛОЖАТ визи за морето". Но кой ще ги НАЛОЖИ тези визи? Ти ли? И най- вече за кого? Щото от София до бяло море са 350 км. а до Черно море са 450 км. Схващаш ли намека?
21
2
 
18
 
! Отговори
дааа преди 6 години
Преди малко плешив буден гражданин снимаше отново бус,като беше спрял в НАРУШЕНИЕ за да направи фотосесията!
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красота, вижте дирите от кал по платното, после сандъкова ни обяснява за ФПЧ от колите. А ей такива *** вкарват пръст която после всички разнасяме. Фирмите могат да си платят на общината за парко място и да си го резервират пред сградата. Или да си приемат/предават доставките в часове в които имат свободно място, а не камиона да спира в градинката за която е плащано да бъде зелена.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си прави офис, защо не си прави и паркинг към офиса? Никой не е длъжен да му осигурява места за паркиране за коли свързани с работата на офиса. В случая, щом ще идват камиони, да си е направил към офиса места за спиране на камиони.
18
4
 
14
 
! Отговори
бг преди 6 години
А може би просто трябва да се направят джобове за спиране и паркиране ,за да си вършат работата хората.
17
1
 
15
 
! Отговори
мислете трезво преди 6 години
Дали ще бъдете в София... Варна.. Бургас или Бусманци или някъде другаде - културата на всеки човек е различна .. така, че такива селяци има навсякаде - не ставайте такива с подобни коментари.. кой къде трябва да живее!!
16
0
 
17
 
! Отговори
- преди 6 години
Не е само в Младост, това е в цялата страна. Колко пъти съм подавал сигнали за бусове, които спират на платното за да зареждат магазини , идва КАТ и нищо. Аз ако спра така фиш и акт ще имам. Това е положението.
15
12
 
15
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
Че нали точно заради тези който идват, София се развива . Ако не се откриваха нови фирими и работни места мислиш ли че някой ще се засили да идва в София.Та щом мислиш че София твоя , факт е ,че провинциалистите работим за нея , може и да се носят заплатите в провинцията но една част от нея остава в София.
14
12
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
До ПецкаловАбе глупендър, Всеки работи за пари..а ти сигурно за без ,а ?Наскоро гледах една карта за разделяне на областите на 4 района .Данъци, инвестиции да са по тези райони и най вече да ви наложат и визи като идвате и по морето ! :))))