Временно ще бъде спряна водата в столични квартали

Извършват се ремонтни дейности с цел подобряване на услугата
Обновена: 21 фев 2018 10:19 | 21 фев 2018 10:14,
3
Временно ще бъде спряна водата в столични квартали
Снимка: "Софийска вода"

На 22 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Чепинско шосе", кв. "Васил Левски" Г, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: кв. "Васил Левски" Г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин "Домко".

На 22 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. "Народно хоро", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на абонатите в района на: ул. "Арх. Франк Лойд Райт" от ул. "Народно хоро" до ул. "Драгоман", бл. 40 от вх. А до вх. З.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40 вх. Д.

На 22 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Ген. Й. В. Гурко", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на: ул. "Ген. Й. В. Гурко" от ул. "Княз Александър I" до ул. "Георги С. Раковски"
ул. "Алабин" от ул. "Цар Калоян" до ул. "Княз Александър I".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Леге" ъгъла с ул. "Алабин".

На 22 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кладенците", с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Мургаш", ул. "Чавдар", ул. "Кладенците", ул. "Трети март".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Чавдар".

На 22 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Чавдар Мутафов", "Жилищна група Зоопарк", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа в района на: ул. "Чавдар Мутафов" от ул. "Тодор Кожухаров" до бул. "Симеоновско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Чавдар Мутафов", ъгъла с ул. "Тодор Кожухаров".

На 22 февруари 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на бул. "Проф. Цветан Лазаров", жк. "Дружба" 2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Обиколна", бул. "Цветан Лазаров", ул. "Мария Нейкова" и ул. "Безименна" - пред бл. 205.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цветан Лазаров", ъгъла с ул. "Мария Нейкова".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма квартал "Васил Левски" Г.Има квартали "Васил Левски" и "Левски Г".В кой от тези два квартала ще спират водата?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А докога в 21век в столицата на европейска държава всеки ден ще има квартали без вода??? И един ден не е минал без да има такива съобщения. Срамота