Не пускайте SMS-и. "Синя" и "Зелена" зона затрупани от снега в София

ЦГМ почиства паркингите около училищата с предимство
26 фев 2018 09:00, Петя Славова
65
Не пускайте SMS-и. "Синя" и "Зелена" зона затрупани от снега в София
Снимка: архив, Булфото

"Синя" и "зелена" зона се затварят днес заради тежките метрологични условия, съобщават от Центъра за градска мобилност.

С приоритет ще се почистват паркингите пред училища, детски градини и обществени сгради.

Още по темата

Обилният снеговалеж прави невъзможно качественото почистването на всички места за спиране в зоните за паркиране. 

Системата за SMS паркиране няма да приема съобщенията за плащане, а талоните няма да се проверяват от контрольорите на ЦГМ.

"Призоваваме гражданите да се съобразят с тежките зимни условия за деня и да не използват личните си автомобили, ако имат тази възможност", допълват от Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
26
 
! Отговори
Ууууууу преди 6 години
падна 15 сантима и КРАЙ - "държавата" умре! Смех бро, смех, клоуни в Парламент и Президентство.
30
9
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
голяма драма, аре стига глупости...
29
3
 
14
 
! Отговори
маке преди 6 години
абре ора дека ке одите на тоя снег я лично съм сложил едно яко дръво у камината напунил съм каничката с 20 литра винце и си изпекох едно прасенце пп вредно е за холестерола не правете това у дома
28
3
 
42
 
! Отговори
Един Българин преди 6 години
... Каква "синя" и "зелена" зона , бе ? ... То за хора НЕ става ! Вие ми пишете за някакви "зони" за автомобили ! :( ... НЕ СТАВА ДОРИ ЗА ЕДНО ОБИКНОВЕНО ПРЕМИНАВАНЕ НА НОРМАЛЕН БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ! ... За какви коли ми говорите? ... БЕЗ КОЛА. С МЕТРО. МИ ОТНЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЧАС ДА ОТИДА НА РАБОТА ДНЕС ! ЯКИ ПРЕСПИ НАВСЯКЪДЕ... АКО НЕ СА ПРЕСПИ ... ДЪЛБОКА КИША !!! ... ПАК ЛИ НЕ СТЕ ГОТОВИ ЗА "ЗИМНАТА ОБСТАНОВКА" , СМЕШНИЦИ КРАДЛИВИ ? ... Нали щяхте да ловите снежинките във въздуха ? ...
27
0
 
27
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Гинка купи снегопочистващите фирми в БГ. Само да се постопли малко времето и ще купи Лукойл, че сега не може се пътува до Бургас
26
5
 
40
 
! Отговори
Гласувайте за СИК преди 6 години
Важното е, че парите са платени, комисионните също. С какви пари си мислите, че Боко и шайката му си купуват ЧЕЗ?
25
4
 
19
 
! Отговори
123 преди 6 години
В Банско вече са 40 см и продължава да жали силно. Обявена опасност от лавини и оръдията гърмят. Голяма красота! Абсолютна тишина, зимна приказка!
24
3
 
25
 
! Отговори
Държавен хрантутник преди 6 години
Направо си вземете неплатен отпуск до 1 май, като сами си плащате осигуровките.
23
2
 
32
 
! Отговори
Бизнес предложение преди 6 години
Столична община ще ми отдаде ли малко синя зона за днеска? аз ще си я почистя и ще си събирам по лев на час от всяка кола?Или не и е оферта?2лв на час на автомобил и не можели да почистят, къде го видяхте обилният снеговалеж?? пърха леко снежец , има 10см настилка и шаш и паника.Тия сега ли се събуждат, не са живели миналата година?
22
5
 
46
 
! Отговори
123 преди 6 години
"Не си ползвайте колите.." А аз за какво ви плащам данъци бе ...... Надявахте са на топла зима, че да не си проличи, че сте откраднали парите от миналото лято още. Такива като вас само 7.62 ви оправя.
21
6
 
45
 
! Отговори
Тролове, стегнете се преди 6 години
Виждам, че има и "доволни" герберастички *** във форума. Момчета, намерете си прилична работа. И чистачи да сте е по-достойно от *** на Цецо и ГЕРБ.
20
4
 
34
 
! Отговори
Гинке къде си? преди 6 години
Докато Гинка не купи и Градския транспорт в София, няма да има оправия. И снегопочистването да купи Гинка (на Суджук Шербет Паша поставеното лице).
19
10
 
5
 
! Отговори
Emperorex преди 6 години
До питащ 16Той даже и колата си не чисти сигурно а прави само една дупка на предното стъкло.
18
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цала седмица ни облъчват какви студове и снегове ще дойдат. Два дни уж вали, натрупа цели 15 сантиметрта и блокажа е пълен, никъде не е почистено. Не ми се мисли, ако наистина завали, а не само да го ръси. Лъсна пълната некадърност и на общинарите и на снегопочистващите фирми.
17
4
 
38
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
Аз не съм 7 но да ти отговоря. Почистих колата и входа. Отне ми 10 минути (не е кой знае какво нали). Абсолютни глупости дрънкаш за данъците и явно си тотално незапознат. Данъка на моя автомобил е 500 лева, а на другата ми кола е 200 лева. Не зная от къде ги извади тия 43% при Костов и мира все тая. Истината е, че ни скубят с данъци и срещу тях получаваме кал, дупки, а сега и непочистени улици. И другия път като пишеш се направи на обикновен гражданин, че много ти личи че си партиен писач!
16
20
 
11
 
! Отговори
Emperorex преди 6 години
Аман от мрънкачи и разбирачи в таз държава,навсякъде в Европа си случват такива работи само че като властите кажат да не си карат колите хората не го правят и не мрънкат.
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снегът и тази година подрани и от общините пак са неподготвени. Догодина го чакаме май месец, за да имат време да се подготвят обшинарите.
14
28
 
13
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
До Анонимен 7Само ще те попитам. Освен от автомобила, на друго място чистил ли си сняг за да знаеш как става? Сигурно затова в България сме на първо място по научни титли на единица население. Преди няколко седмици Париж бе блокиран. Преди 2 дни това бе в западните балкани и ги блокира. Винетката ти е 97лв. Данъка ти е 10%. При Костов данъка ти беше 43%. Нито пътища, нито чистене. За червените "батко и братко" дума не отварям. Някой ще ти лови снежинките във въздуха.
13
8
 
39
 
! Отговори
Суджук преди 6 години
Фандъка пак се изложи силно. 5 см. сняг и София е тотално блокирана.ГЕРБ в цялата му прелест!
12
10
 
22
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
А колко от вас изчистиха пред входовете си?