Не пускайте SMS-и. "Синя" и "Зелена" зона затрупани от снега в София

ЦГМ почиства паркингите около училищата с предимство
26 фев 2018 09:00, Петя Славова
65
Не пускайте SMS-и. "Синя" и "Зелена" зона затрупани от снега в София
Снимка: архив, Булфото

"Синя" и "зелена" зона се затварят днес заради тежките метрологични условия, съобщават от Центъра за градска мобилност.

С приоритет ще се почистват паркингите пред училища, детски градини и обществени сгради.

Още по темата

Обилният снеговалеж прави невъзможно качественото почистването на всички места за спиране в зоните за паркиране. 

Системата за SMS паркиране няма да приема съобщенията за плащане, а талоните няма да се проверяват от контрольорите на ЦГМ.

"Призоваваме гражданите да се съобразят с тежките зимни условия за деня и да не използват личните си автомобили, ако имат тази възможност", допълват от Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
26
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Добре, защо са тези лъжи?? Снегорини няма, не са почиствали, няма и да почистят? Зимна приказка, само че някои хора са на работа и трябва да стигнат някак си. Ще чакаме да разтопи, по правилото на общата безотговорност...
10
4
 
36
 
! Отговори
данъци преди 6 години
Ето за това плащаме данъци за да може да не си караме колите, понеже някой си си е прибрал едни милиони и сега няма снегорини."Не си карайте колите" ами защо ми взехте данъците като няма да мога да се придвижвам.Ей това е нашата държава зимата все ни изненадва нищо, че е зимаФандъкова много минуси станаха вече май ще си последен мандат(не че следващия ще е китка)
9
2
 
20
 
! Отговори
маке преди 6 години
я още вчера съм включил личния снегорин от кащата до избата да ми разчиства до рботното место
8
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля, граждани, не пътувайте и не паркирайте! За да може Самоковският компир да плати едни 10 милиона за деня на един Кумчо Вълчо за "чистенето", а той ще върне на нея и на Ловеца вкусен суджук! Моля, не паркирайте и не излизайте щото са паднали 12 сантима сняг!!!
7
1
 
27
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Ами ако Юнкер потъне в някоя преспа на път за работното си място НДК ) Ще стане голям скандал при суджуците-Европа пак ще им се смее ))- Дано бързо се стопли времето - само така ще се оправят нещата- Къде са синоптиците - да хвърлят на боб и карти таро- за да успокоят Суджук партията
6
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега си пролича че няма почистваща техника. Тази техника е само на хартия и се прибират милионите. Къде ви е почистващата техника Другарко самоковска даскалице? От 5 часа съм по улиците и боксувам немога да стигна до работното си място.Зимните гуми са ми на 2 месеца а боксувам. От долу е лед отгоре сняг. Само Цариградско шосе ли е приоритет и е почистено ами другите квартали? Тролейбус 1 боксува и неможе да тръгне от спирката! Бул. Владимир Вазов изобщо нее чистен! Снега е 25 см.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кметицата в ловеч един снегорин само един път ли ще мине много икономии
4
1
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Лъжеш не отчита
3
2
 
35
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Март месец зимата ни изненада изненадващо !! Явно синя и зелена зони са потънали ) те не са в покрайнините дами и господа - те във всички БГ градове са в центъра )) Кога ли снегопочисващите фирми ще си признаят какви пари се делят между тях и кметовете ) Но суджуците си траят и пращат към бога слънце пари - за да бъде милостив към тях и да ги огрява с своята глава галена от 3 папи ! 2018 г БГ ще е под 7 мил население- Влизаме в 6 мил - Това е от великият растеж на БГ - роби няма -а бизнеса вие !
2
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пуснах и ми отчете, че съм заплатил. Я се разберете първо.
1
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ-НАКРАЯ за директор на цгм сложиха млад и кадърен човек