11-годишно с колело пострада при пътен инцидент в София

Двама души са ранени при друга катастрофа в столицата
Обновена: 11 мар 2018 17:43 | 11 мар 2018 17:43, Веселина Йорданова
16
11-годишно с колело пострада при пътен инцидент в София

11-годишно момче е пострадало в катастрофа на кръстовището между булевардите "Петко Каравелов" и "Арсеналски". Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска пред "Фокус".

Катастрофата е станала между лек автомобил и колелото, управлявано от детето. Момчето не е с тежки наранявания, но е закарано в "Пирогов".

При друг пътен инцидент също в София са пострадали двама души. Сблъскали са се две коли в района на бул. "Сливница" и ул. "Одрин".

От едната кола е пострадало 29-годишно момиче, което е колабирало от стрес и е закарано за консултация в "Пирогов". От другата кола е пострадал 42-годишен мъж, който е с лека разкъсно-контузна рана на главата и също е хоспитализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Драго Симеонов преди 6 години
В София такситата са изгодни и поне са на метан и газ / течна фазаДруго си е на човек да му е 'удобно', да си излезе, да си се качи в колата, да си прекара едни 55 минути за дестинация жк Света Троица - Полигона Младост го Окръжна, като същото разстояние се взема за четвърт час когато няма трафик.В София такситата за изгодни, аз с моето Audi Allroad 13 разход ми излиза около 300 лева на месец, а такситата до работата са ми 400 лв на месец в двете посокиот тоя мола DA MALL се излиза за 40 мин
12
3
 
4
 
! Отговори
Пътуващ сам в кола преди 6 години
Още за плащанията:Пътен данък. Що да не плащат колоездачите? Ползват ли пътя? Ползват. Щом ползваш нещо е редно да си плащаш. Да ви турят някаква символична такса - 2 лева на година и готово. Никой нищо няма да ви каже.Ама ето затова са презрян вид колоездачите - като веганите: хем никой не им обръща внимание, хем ти се тъпчат отпреде, хем нагли, хем *** на умряло ако някой ги настъпи. Бъдете каквито си искате, ама не пречете на другите и не ги занимавайте. Ама така не ви оттърва, а?
11
1
 
4
 
! Отговори
Пътуващ сам в кола преди 6 години
Да се върнем на плащанията.По пътя на логиката: КОЛ-о-ездача намира ли се на пътното платно? Намира се. Възможно ли е при движението си да нанесе щети(блъсне кола, одере кола, блъсне малко дете пешеходец и го осакати)? Възможно е. Значи е логично поне да има "Гражданска отговорност", нали? Щото ми се е случвало точно подобен *** да ми одере колата. Щото не мое си удържи супер мощния байк, рийш ли. 680 лева за пребоядисване. Че трябваше по съдебен път да си ги вземам...
10
2
 
7
 
! Отговори
Пътуващ сам в кола преди 6 години
Само да ви питам - колко от вас, КОЛ-о-ездачите, карате по правилата? Със светлоотразителна жилетка, с каска, със светлоотразители по колелото, слизайки от колелото при пресичане на кръстовище и всички останали дреболийки?Да ти кажа ли колко изрядни колоездача съм видял за последните 5 години? Нула. Пълен хаос. Всеки с 30 лева в джоба си купил колело и се движи хаотично, по някаква си негова логика. После лаят, че другите(видиш ли) им били криви. Това нормално ли ви звучи?!?
9
3
 
5
 
! Отговори
Пътуващ сам в кола преди 6 години
"По кой закон да платим данък за колело и да се явим на курс?"И гражданска ще плащате, и данък ще плащате, и курс ще минавате, и КАТ ще ви проверява. Че и винетка, що пък не? Писна ми от неадеквати с колела по пътя. Пътя е изграден с данъците на МПС, за МПС. Ако искате да го ползвате, ще се съобразявате. Логично е - и икономически, и морално.Отделно, че е идиотщина да се движиш между машини по 1 тон+ и 100-150 коня, с колелце 15кг и 0.3 конски. Пак малко жертви давате(по пътя на логиката).
8
6
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Това, че плащаш пътен данък не те прави властелин на пътя. Нито пък и някой ти е длъжен за това, че караш автомобил и возиш мързеливия си *** в него. Някой да те е карал насила да плащаш данък? В цял свят се толерират велосипедистите, но явно поколенията като твоето с голям зор ще приемат, че има И други, не само комплексари с автомобили! И 100 минуса да нацъкаш - все тая... От такива като теб сме на тоя хал!
7
3
 
3
 
! Отговори
Данък за колело преди 6 години
По кой закон да платим данък за колело и да се явим на курс?
6
1
 
6
 
! Отговори
гегата преди 6 години
то в БГ останаха ли деца с колело щот като гледам всички деца от малки са с анцузи адидас и мечти за лесен живот с нечисти доходи кафета студентски град и черни квадратни джипове като тея от последните 30 години ...
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добре щеше да е да има жертви, но те да са онези зад воланите на автомобилите. По-малко шофьори за по-добър свят. Мръсни ***, дано изпукате до крак. Не сте нужни на никого.
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пътят, смехурко, е за всички. Включително и велосипедисти!"Тогава минавайте курс за колело и плащайте пътен данък, смехурко...
3
9
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Пътят, смехурко, е за всички. Включително и велосипедисти! Обикновено се кара на път - не е зле да го запомниш.Автомобилистите са длъжни да се съобразяват със всички, при движеието си по ПЪТЯ!
2
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"И какво прави това хлапе на пътя???"Кръстовището е на пътя за парка. Ако не знаеш, на всяко кръстовище има пешеходни пътеки. А точно на това и велоалея.
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво прави това хлапе на пътя??? Не трябва ли сега родителите му да отнесат една яка глоба та да си научат чадото къде се кара,ако се беше случило най-лошото като нищо човека можеше и в затвора да влезе.