"Софийска вода" спира водоснабдяването в някои части на столицата

Вижте къде!
Обновена: 12 мар 2018 09:51 | 12 мар 2018 09:47, Надежда Йосифова
1
"Софийска вода" спира водоснабдяването в някои части на столицата
Снимка: Софийска вода

На 13 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. "Витоша" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Яна Язова".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Яна Язова" на ъгъла с ул. "Екатерина Ненчева".

На 13 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти в кв. "Бояна" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Копитото", ул. "Буките" и ул. "Поп Евстати Витошки" - от ул. "Севастократор Калоян" до ул. "Кумата".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Буките" на  кръстовището с ул. "Копитото".

На 13 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Пирин", с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Пирин", ул. "Мургаш", ул. "Родопа" и ул. "Искър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Рила" на ъгъла с ул. "Осем".

На 13 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на живеещите в района на: ул. 61 от ул. 2 до ул. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване на адрес: ул. 2 на ъгъла с ул. 61.

На 13 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Иванов", кв. "Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Светлина", ул. "Дъбиците", ул. "Леярска", ул. "Стадион", ул. "Хаджи Димитър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кумарица"  на ъгъла с ул. "Поп Боне Найденов".

На 13 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Стефан Стамболов", кв. "Център", район Възраждане, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на живеещите в района между: бул. "Стефан Стамболов" от ул. "Пиротска" до ул. "Чипровци".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Стефан Стамболов" на кръстовището с ул. "Чипровци".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
3
 
! Отговори
Ут селу преди 9 месеца
Ако ще да я спрът у цела софиа изобщо не ме боли. Кво ма интерсувъ софиа ? Скапан град с жендаре.