Вижте къде няма да има вода в София на 14 март - сряда

Причините - ремонтни дейности на "Софийска вода"
2
Вижте къде няма да има вода в София на 14 март - сряда
Снимка: "Софийска вода"

На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове  до метростанция "Вардар", жк. "Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: жк. "Илинден" - бул. "Вардар", бул. "Александър Стамболийски" , бул. "Константин Величков" и бул. "Тодор Александров"

 кв. "Гевгелийски" -  бул. "Вардар" , бул. "Царица Йоанна" и ул. "Богданци".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Найчо Цанов" ъгъла с ул. "Хисаря"; ул. "Сава Михайлов" ъгъла с ул. "Мачуково".

На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Лелинска чука", жк. "Красно село" , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Братя Бъкстон", ул. "Ладога", ул. "Лелинска чука", ул. "Иван Йончев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Лелинска чука" до бл. 202.

На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Ангел Маджаров", кв. "Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: кв. "Челопечене".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Никола Караджов", кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Никола Караджов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Никола Караджов" №4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Христо преди 8 месеца
Щом така говориш за столицата на Родината си (ако въобще си българин) няма смисъл да се коментира въобще мнението ти, а за правопис да не говорим....просто се чудя защо се излагаш въобще?
1
4
 
1
 
! Отговори
От провинцията преди 8 месеца
Не ме интересува софиа. Скапан джендарски град...