Ето къде временно няма да има вода!

"Софийска вода" осигурява водоноски при ремонтни дейности над 12 часа
14 мар 2018 09:31, Надежда Йосифова
0
Ето къде временно няма да има вода!
Снимка: "Софийска вода"

На 15 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с изместване на уличен водопровод на ул. "Васил Левски", кв. "Обеля", се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: с. Мрамор, с. Житен, с. Волуяк и бивш стопански двор, с. Доброславци – ул. "Царско село".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Мрамор – пред кметството; с. Житен – пред кметството; с. Волуяк –пред кмитството.

На 15 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Иглика" в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: ул. "Христо Ботев", ул. "Перуника", ул. "Канала", ул. "Еделвайс", ул. "Чавдар войвода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Чавдар войвода" ъгъла с ул. "Христо Ботев".

На 15 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 18:00 часа на клиентите, живеещи в района на: бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Граф Игнатиев" до бул. "Цар Освободител".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водоноска ще има на адрес: ул. "Ген. Гурко", на ъгъла с бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

На 15 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Инж. Иван Иванов", жк. "Зона Б-19", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: ул. "Инж. Иван Иванов" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Три Уши", ул. "Позитано" от ул. "Алдомировска" до ул. "Инж. Иван Иванов".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Александър Стамболийски", на ъгъла с ул. "Инж. Иван Иванов".

На 15 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Букет", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 18:30 часа на: ул. "Букет" от ул. "Любляна" до река Владайска.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване на: ул. "Букет", ъгъла с ул. "Любляна".

На 15 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Крушовски връх", кв. "Овча купел" , се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 19:30 часа в района на: ул. "675-та" между ул. "Брезов рид" и ул. "Крушовски връх" между ул. "675-та" и ул. "Маестро Кънев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Крушовски връх" ъгъла с ул. "Маестро Кънев".

На 15 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Липов цвят", НПЗ "Хаджи Димитър" , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа в района на: ул. "Воднянка" от ул. "Лавандула" до ул. "Липов цвят", ул. "Липов цвят" и ул. "Дан Колов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, водоноска ще има на адрес: ул. "Воднянка", на ъгъла с бул. "Липов цвят".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари