Една градинка в София... Парк или аквапарк?

А езерото е празно, коментират хора от квартала
15 мар 2018 16:15,
8

Снимка: Facebook

Парк или аквапарк е градинката в кв. "Света Троица" в София след дъждовете от последните дни?

Детски играчки, дървета и пейки са буквално във вода. Това се вижда от снимки на парка, превърнал се в езеро, в една от популярните групи на столицата във Facebook.

В коментарите под поста потребители пишат, че това е честа картина в градинката.

"Когато се топи снега или е имало пороен дъжд винаги остава вода като езерце и то по по-голямата част от полянките на парка", пише един от членовете на групата.

Друг пък допълва, че в същото време езерцето в парка е празно. Трети пък съветва хората в квартала вместо да снимат, да хвърлят въдиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
13
 
! Отговори
ооо преди 6 години
В този парк изсякоха дърветатаВсяка година сеят сухи фиданкиколко пари откраднаха от този паркЕдин от най посещаваните паркове за отдих.Тук кучетата и децата играят съвместноГрадинките в този парк са пълни с кучешки фикалий но кочкарите не им пука и са нагли
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде пак *** *** си демонстрират безграничната простотия. Няма си работа, за това ще мърморя, за каквото ми падне - браво супер сте!
6
3
 
9
 
! Отговори
!? преди 6 години
И как никой не се е сетил да си паркира яхтата, пък като изсъхне жипката
5
2
 
5
 
! Отговори
додичка преди 6 години
тъмуту
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снега им пречи, дъжда им пречи, слънцето им пречи... Ами живейте си в аквариум тогава. Срещу природата не може да се бори човек. Ако те дрази водата в детския кът - вземи една метла и я изчисти. То все някой друг ни е виновен на нас. Все друг трябва да свърши нещото. А ние само гледаме сеир. После защо единия разправя за 80% де_бил-и а другия за лош материал. Ами лош е материала. Добрия материал нямаше да мрънка а щеше да направи добро.
3
4
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ! преди 6 години
За таз градинка с люлки , гербаджиите са опапали пардон "усвоили" пари като за делфинариум . Няма делфини ? Ще има , в следващия програмен период , вЕрвайте ми !
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обществената поръчка си е била за аквапарк, както всички останали обществени поръчки за милиони Куче влачи рейс диря няма.
1
2
 
10
 
! Отговори
Киро преди 6 години
2 в 1 ....