Колите в "Борисовата "– вече с ограничен достъп

Бариери ще спират автомобилите, влизат само линейки и полиция
5
Колите в "Борисовата "– вече с ограничен достъп
Снимка: архив, БулФото

От утре се ограничава достъпът на автомобили в парк "Княз-Борисова градина", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Поставените бариери на входовете откъм ул. "Незабравка" (до зала "София") и откъм бул. "Драган Цанков" (до "Спортна София") вече няма да пропускат автомобили, с изключение на такива със специален режим като линейки, пожарна, полиция.

Съгласно Наредбата за изграждане, поддържане и опазване на зелената система на Столична община, в обществените зелени площи се забранява преминаването и паркирането на моторни превозни средства, с изключение на такива със специален режим.

В парка ще се допускат за кратковременен престой автомобили с пропуск, издаден от Дирекция "Зелена система" на Столична община, с цел обслужване на обекти и извършване на поддръжката на парка.

В събота и неделя ще се разрешава паркиране по бул."Драган Цанков" в крайна дясна лента в участъка от парк-хотел "Москва" до кръговото кръстовище на Телевизионната кула.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
едва ли преди 6 години
Ами тели бариери ще спрат ли наглите с значки и карти?
3
0
 
15
 
! Отговори
ДОПЪЛНЕНИЕ преди 6 години
И с Пропуск от Общината за частни лица - 1000 лева за 1 година .За Контакти илииката .
2
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хохохо! 99% от населението на София, съставляващ шоферския елит, ще трябва да премине през много труден период на адаптация. Пожелавам ви много глоби, леваци.
1
1
 
36
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Ще влизат линейки, патрулки и черни джипове ;)