След бурята в София: Паднали дървета, ламарини, билбордове

Променени са трамвайни маршрути заради клони по мрежата
Обновена: 18 мар 2018 11:56 | 18 мар 2018 09:42,
5

Клони, ламарини, части от билбордове и дървета са паднали заради силния вятър в София снощи и тази нощ.

Шест екипа на  дирекция Аварийна помощ и превенция са отреагирали на  близо 50 сигнала за паднали клони и дървета, както и паднали ламарини от 23 обекта и части от  билбордове.През системата 112 са получени близо 100 сигнали от вчера  следобед до тази сутрин, съобщи пресцентърът на Софийска община, цитиран от БТА.

Екипите на аварийна помощ и пожарната са работили през цялата нощ и дейността по почистване и обезопасяване продължава. Отстранени са опасни клони на ул. Българска морава, паднали клони на ул. Искър върху контактно-кабелната мрежа.

Към момента градският транспорт се движи навсякъде, с изключение на временно скъсения маршрут на трамваите 20 и 23. Те се движат до спирка Гео Милев, а в участъка от Гео Милев до Гара Искър и до Дружба 2 са осигурени автобуси за обслужване на пътниците. Аварийните екипи са на място и отстраняват паднало върху мрежата дърво на ул.Искърско шосе.

Дежурните екипи на дирекция Аварийна помощ и превенция са извършили обходи на територията на Столична община, за да проверят състоянието на реките и водните обекти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствената държава в света където всеки е готов на всичко на думи и на абсолютно нищо на действия където живееш месец за месец и където плащаш данъци за нищо ...нищи не еорганизизрано освен престъпността
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
доакзателство че природата е по силна от тикви учителката и винетката и че никога никой не е готов в тая държава за нищо а най лошото е че не можеш да разчиташ на никой освен на себе си ...
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметицата и премиера ще назначат фирма да оправи щетите.... :))))
1
5
 
18
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Фсичко друго падна, но не и Фандъчка от поста си. Кажете ся, къде е справедливостта?!