Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: "Софийска вода"

На 21 март 2018 г. (сряда) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Флора", кв. "Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на Жилищен комплекс "Бокар".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска до бл. 33.

На 21 март 2018 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Милин камък", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Милин камък", от ул. "Крум Попов" до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Милин камък", ъгъла с ул. "Орфей".

На 21 март 2018 г. (сряда) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Габър", жк. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Габър", от ул. "Алдомировска" до ул. "Шумен", ул. "Шумен", от ул. "Габър" до бул. "Ген. Николай Столетов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Габър", ъгъла с ул. "Шумен".

На 21 март 2018 г. (сряда) във връзка с изграждане на шахта и монтаж на водомерен възел на ул. "Прибойница", кв. "Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Прибойница" №4-8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Прибойница" №4-8.

На 21 март 2018 г. (сряда) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Георги Парцалев", Вилна зона "Габаро Азмата", община "Витоша", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Георги Парцалев", от ул. "Свети Кирил" до ул. "Лешникова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Георги Парцалев", ъгъла с ул. "Лешникова гора".

На 21 март 2018 г. (сряда) във връзка с изграждане на уличен водопровод на бул. "Черни връх", кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
бул. "Черни връх", от № 182 до № 190, ул. "Александър Бразицов" № 9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Черни връх" № 182.

На 21 март 2018 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Курията", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Курията", по ул. "Вукова курия", от ул. "Курията" до ул. "Урвич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Вукова курия", ъгъла с ул. "Курията".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание