Въпреки мерките: Камиони паркират на "зелено" в Младост!

Гражданин отново алармира за нередностите чрез HelpBook
20 мар 2018 20:50,
36
Въпреки мерките: Камиони паркират на "зелено" в Младост!
Снимки: HelpBook; Колаж: Dnes.bg

В края на миналия месец гражданин сигнализира институциите чрез платформата за сигнали HelpBook.info за нерегламентирано паркиране на камиони и леки автомобили на представители на куриерски фирми върху зелени площи в столичния квартал "Младост" 4.

Още по темата

"Уважаеми дами и господа, това е третият ми пореден сигнал за нарушители на бул. "Александър Малинов" 89, които са унищожили и обезобразили булеварда и прилежащите зелени площи. Съществува и риск за автотрафика", отбелязва тогава авторът на сигнала.

Броени дни, след като столичанинът алармира отдел "Пътна полиция"-СДВР, а Dnes.bg даде гласност на случая, бяха поставени кашпи по булеварда в столичния квартал. Общината, съвместно с КАТ, започнаха да предприемат серия от мерки за разрешаване на проблема.

Точно месец по-късно обаче научаваме от същия гражданин, че паркирането продължава, с тази разлика, че в момента се извършва в близост до предишното място.

Тук идва моментът да попитаме ефективни ли са предприетите до момента мерки и достатъчни ли са?

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РистуТи сляп ли си ? Да беше набил едни аварийни на паркинга, нали след 2мин е изчезнал.
8
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майка им ще ... на тези. Омръзна ми да паркират там ( а там дори СПИРАНЕТО е забранено) и да пречат на движението.
7
12
 
16
 
! Отговори
meh преди 6 години
Как къде да спре? Тоя млоумник просто може да мине през локалното и да спре в локалното, така хем няма да се налага да гази тревата, хем ще му е по-близо, обаче освен нагъл шофьора е и ***!А полицията може да седне там за половин час и да ги глоби десетината ***, които единствено си позволяват това - все едни и същи са!
6
7
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Тревата винаги си е била там.Асфалта и бетона са дошли по-късно.А и в главите ка то твоята е бетон Бетонираха града ,хубавата зелена София.Мамата и разкатаха.Няма въздух вече бе юнак.Място били изгубили .Ами да бетонират всичката зеленина и да изрежат дърветата че да живеем като в мавзолей.Аман от празни тикви.хората се борят от пустиня да направят градина ,а при нас от градина правим пустиня .И по морето и тук.Ще плаче поколението с кървави сълзи но ще е късно.71Примитивни мозъци и шофьори
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Баце каза къде да спре на края на града и с метрото носи пратката - биьльетчето му гарантира безплатен паркин на метростанцията. А може да извади от камионетката и велосипед!
4
5
 
12
 
! Отговори
ЛОШО преди 6 години
И DHL свалиха Нивото - Германска Държавна Фирма , кооперирана с Държавния Пенсионнен Фонд .Като ЧЕЗ - Чешка Държавна Фирма Инвестираща в Изостанали Държави в ЕС , с пари от Чешкия Пенсионнен Държавен Фонд .
3
37
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде да спре куриера бе kретени?!?
2
36
 
18
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Защо са сложили трева там? Ако бяха направили отбивка да се спира, нямаше да има такъв проблем. И вижте колко много място са изгубили с тази трева. Можеше да направят паркинг там. Толкова много коли се виждат на снимката. Очевидно е, че местата за паркиране не достигат. Но никой не мисли. Трева ще ми слагат. Футбол ли ще се играе там. Мислете малко.
1
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oпределено проблем номер 1 в държавата.