Въпреки мерките: Камиони паркират на "зелено" в Младост!

Гражданин отново алармира за нередностите чрез HelpBook
20 мар 2018 20:50,
36
Въпреки мерките: Камиони паркират на "зелено" в Младост!
Снимки: HelpBook; Колаж: Dnes.bg

В края на миналия месец гражданин сигнализира институциите чрез платформата за сигнали HelpBook.info за нерегламентирано паркиране на камиони и леки автомобили на представители на куриерски фирми върху зелени площи в столичния квартал "Младост" 4.

Още по темата

"Уважаеми дами и господа, това е третият ми пореден сигнал за нарушители на бул. "Александър Малинов" 89, които са унищожили и обезобразили булеварда и прилежащите зелени площи. Съществува и риск за автотрафика", отбелязва тогава авторът на сигнала.

Броени дни, след като столичанинът алармира отдел "Пътна полиция"-СДВР, а Dnes.bg даде гласност на случая, бяха поставени кашпи по булеварда в столичния квартал. Общината, съвместно с КАТ, започнаха да предприемат серия от мерки за разрешаване на проблема.

Точно месец по-късно обаче научаваме от същия гражданин, че паркирането продължава, с тази разлика, че в момента се извършва в близост до предишното място.

Тук идва моментът да попитаме ефективни ли са предприетите до момента мерки и достатъчни ли са?

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
2
 
! Отговори
Куриера преди 6 години
А бе с две думи,ще си спирам където ми е кеф. Пък вие си снимайте и си коментирайте! Ай,че имам работа.....
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много *** народ сте хора.Попитахте ли куриера защо е спрял така а? Дай направо снимка и край виновен е !!! Когато има осигурени места за куриери и други доставчици и е спрял така тогава съдете!!!!!! Някви книжни плъхове седят на топло в офисчето и си нямат друга работа а тези момчета заради вашите паркирани коли няма къде да спрат и са принудени да правят нарушения.Пред всяка бизнес сграда в света има място за доставчици и куриери мишоци чакайте си пртките дано счупени да ви дойдат !!!!
27
11
 
0
 
! Отговори
Васил Найденов преди 6 години
Абе кво спорите тука.Спрял е като *** и книжката на трупчета на момента.Като му огладнее *** ще се научи.
26
11
 
1
 
! Отговори
Анабола преди 6 години
В нета герои а на улицата сополи.Намирисвате бе куриерчета .
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кирил СтояновТи щом по 800м ги носиш пратките, за какво въобще ти е кола?!? Носи си ги пеша :D
24
10
 
1
 
! Отговори
Кирил Стоянов преди 6 години
Куриер съм друже ама ти май колици замиваш
23
12
 
3
 
! Отговори
Кирил Стоянов преди 6 години
Живея в Белгия и работя като куриер.По някога ми се налага да ходя по 800 метра пеша поради липса на парко място но никога не бих спрял като този псевдо колега.Пътна полиция в България спи ли?
22
11
 
0
 
! Отговори
Даниела преди 6 години
Тия с тия бусове са от най-наглите.И до един са мишкарчета.Не познавам нормален човек който би работил това.По цял ден *** в тия вагони и после като слязат миришат на кисело зеле.
21
10
 
1
 
! Отговори
Анабола преди 6 години
Аман от тия куриери вече.***,нагли и некадърни.Интересно от офиса на въпросната компания какво ще кажат за паркирането на слугинажа си?
20
5
 
2
 
! Отговори
Бенц преди 6 години
Така ще е като им дават разрешително за сгради без да имат парко места.Друг е въпросът че юнака трябва да бъде накаран да възстанови зелените площи защото надали така би паркирал в двора си!
19
6
 
1
 
! Отговори
Ебача преди 6 години
Така ще е като всички провинциални мърсоли дойдоха да работят в Столицата.Те си мислят че са на нивата на село.
18
3
 
7
 
! Отговори
Chicho Vasko преди 6 години
По скоро собствениците на тези сгради трябва да им се потърси сметка, че не са помислили за никакво място за паркиране, ако имаше къде едва ли момчето щеше да спре там. Защото ако виждате на снимката не се разкарва с пликче а мъкне кашон. И на него ще му е по-лесно да спре пред входа и направи 2 крачки и да влезе в сградата, А нека всички тези които критикуват защо един ден не се качат и да видя какво означава да си куриер, и тогава да лаят.
17
1
 
6
 
! Отговори
Bate Bobi преди 6 години
Kogato do vsqka biznes sgrada ima parko mqsto za kurieri togava shte se spre parkiraneto po zeleninata i trotoarite, no nali e pp vajno vseki da hodi s kola na rabota i zatova sme na toq hal...
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе мишоци, защо си поръчвате тогава куриери, като само ги критикувате
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не покажете дупките и кратерите по улиците из МЛАДОСТ ?!!!!
14
1
 
4
 
! Отговори
Чеканов преди 6 години
Къде го видеха тоя камион.. Само някакво си бусче.. А он е 17 метро ха
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Да, това определено е проблем номер 1 на държавата ни - манталитетът! Заради него сме в това положение. Заради него, когато се огледаш, навсякъде се търкалят ***, заради него един автобус на градския транспорт заприличва на *** след по-малко от година. Заради него и като ограбват някого на препълнена спирка, всеки стои като пън и не прави нищо. Докато хората не престанат да бъдат пасивни страхливци, мързели или обикновени мърлячи, това ще е проблем номер 1 на държавата!
12
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
До Анонимен (3):При тебе, в гетото..
11
18
 
12
 
! Отговори
Шиби-риби-рак преди 6 години
Да му имам проблема на тоя. - спрял случяайно един камион за малко, че чак на новина го направили. Репортаците от сайта като са токова загрижени да отидат в дръги части на нладост да видят как се паркира по пешеходни пътеки и по тротоари масово.
10
4
 
11
 
! Отговори
До 1-ви преди 6 години
Братле, един от проблемите в държавата е този.Добре е, че институциите са се задействали и са предприели мерки, но за Бай *** явно сегашните мерки са леснопреудолими. За Бай *** му трябва китайска стена, за да го спре.