Кои столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
21 мар 2018 09:47, Анисия Иванова
1
Кои столични квартали остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 март, четвъртък, съобщиха от дружеството.

Във връзка с почистване и ремонт на филтри на редуктори за налягане на ул. "Бреза“ и ул. "Бистришко шосе“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода" от 10:00 до 18:00 часа на ул. "Просвета“, ул. „Борова гора“, ул. „Еделвайс“, ул. „Щастливеца“, ул. „Шипка“; от 09:00 до 18:00 часа - вилна зона "Бункера“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Просвета“ и ъгъла с ул. "Витоша“; ул. "Бистришко шосе“ и ъгъла с ул. "Юрушка църква“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ - от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. "Проф. Никола Михайлов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ и ъгъла с ул. "6-ти септември".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Акад. Стоян Аргиров“, вилна зона „Симеоново-Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Монах Спиридон", ул. "Поветица", ул. „Красива гледка", ул. "Акад.Стоян Аргиров" от ул. "Монарх Спиридон" до № 23. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. "Поветица“ и ъгъла с ул. "Монарх Спиридон“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Александър Стамболийски", с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул . "Христо Ботев“ - от ул.“ Цар Борис III“ до ул. "Георги Бенковски“, ул. „Александър  Стамболийски“ - от ул. "Димитър Ашов“до ул.“Околовръстна“,  ул. „Младост". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Христо Ботев" и ъгъла с ул. "Александър Стамболийски“.

Заради ремонт на уличен водопровод в с. Локорско, се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: кв. "Световрачене“ – по ул. "Синчец“ - от ул. "Околовръстен път" до ул. „Железопътна". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Синчец“, до жп гарата.
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари