Тежко ПТП с четирима ранени. Сред тях майка и дете

Инцидентът се е случил снощи в кв. "Младост 4"
24 мар 2018 08:00, Петя Славова
22

Снимка: Булфото

Тежка катастрофа с два автомобила е станала в столичния квартал "Младост 4". Сблъскали са се "Алфа Ромео" и "Ауди". 

Пътният инцидент е станал снощи към 20 часа на кръстовището между булевардите "Александър Малинов" и "Самара", където има светофарна уредба.

Пострадали са майка и дете от единия автомобил и още двама души от другия. И четиримата са откарани в болници.

Единият от водачите, който е с леки наранявания и е транспортиран до Окръжна болница. Те са вследствие на саморазправа с другия водач.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какъв юбилеи се стягаш бе ***.Това сегашното е Хенрих.Ти в кои отбор си играл и като юноша обличал Лиси синия. Екип.Кольо Ковачев беше ли по добър от теб.добре че пиянската Денев те заведе вЦ.СКА..1948 години.този отбор има юбилеи месец маи сме хебрида. Литекс Чавдар . Наречен от мутрите управляващи ЦСКА. Как Ви водете В УЕФА. С колко титли .маи че са 4 на ЛИТЕКС.Каква покрива армия и управа имаме че да има 2ЦСКА.
14
0
 
0
 
! Отговори
КАТ Са виновни преди 6 години
След получени сигнали за черни пси генератори ползвани за озверяване и манипулиране на водачи и пътници с е провеждат тестове.Вози ме скромен мъж познат .Кара нервно. Облъчват го при всяка критична ситуация. Виждаме на петстотин метра спрял плътно вдясно ТИР на гумаджииница с включена сигнализация.Водача до мен кара споко докато се наложи да спре за да пропусне отсрещна кола.Изпадна в ярост и скочи да пребива тираджията./пси генератора работи с холограмите на предно стъкло и в купето
13
0
 
0
 
! Отговори
опит за убииства преди 6 години
НА снимката се подава престъпниците от КАТ Ми облъчиха колата с цел УБИИСТВО>Експерти по убииства да проверят всички центрове за видео терор в КАТ и да докладват кои точно престъпници са облъчили колата вероятно през нова нагло престъпна техника наскоро инсталирана.ВЪв всяка зала има камери които следят и подслушват всеки записите се пазят
12
0
 
0
 
! Отговори
КАТ Са виновни преди 6 години
ЗАкона ЗАБРАНЯВА Изрично лепенето на предни стъкла на отвличащи вниманието стикери вкл нагло престъпни тежко вредни холограмни оръжия.НАгли престъпници от КАТ прокараха редица НЕЗАКОННИ проекто наредби през доказано престъпен парламент командван от Цветанов. в него престъпниците от ГЕРБ гласуват 100% ЗА всеки пробутан писмен документ/подават от София.Арести за наглите престъпници искаме..
11
0
 
0
 
! Отговори
аман преди 6 години
ползват пси генератори лепени НЕЗАКОННО на предно стъкло .Милион пъти по опасни от старите са новите холограмни стикери за тех прегледи.Освен за трайно увреждане на земята ги ползват като пси активатори и пси генератори. Жертвите се следят обемно проникващо и се обсебват с различни цели.Снимани са десетки хиляди автомобили с обемно проникващо обсебени водачи.първо маркират жертвите после ги обсебват с цел нарушения или убииства на пътя.Всички водачи имат трайни увреждания на телата от холограми
10
8
 
4
 
! Отговори
Голяма работа преди 6 години
Искате в София, ами живейте си там! Искате даскалица- кметица, ами наслаждавайте и се! Искате ред и дисциплина по пътищата- намерете си я сами! Няма как само с "един гол тумбак" да се фръцкаш, и да разправяш, колко много работиш! Съвсем друго ясно личи- кое ли е то?
9
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NEMA KONTROL V SOFIA.MNOGO SELYANI S NEKADARNOTO SI UPRAVLENIE ZASTRASHAVAT GIVOTA NA KORENYAZITE V SOFIA.
8
23
 
27
 
! Отговори
Ярост! преди 6 години
Забележително е ! Пострадалите от катастрофата са по-малко от пострадалите в саморазправата след катастрофата!!! Типично за нация от ***.ли. Но и типично за хора отровени от яростната борба за власт,която поведе БСП на всички фронтове -яростна конфронтация със всичко ,което се прави в държавата и стремеж за преврат ,за завладяване на властта! Пазете се ,братя българи! Идва червен терор!
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи го раздаваха мутри. Бяха извикали още няколко коли да се саморазправят. Въпреки двете полицейски дето бяха там. В 21:30 още бяха на кръстовището. А пътя беше пързалка. С 50 трудно се караше с хубави гуми.
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само в София, навсякъде вече само питеци с остатъчна мозъчна функция.
5
6
 
24
 
! Отговори
до 8.... преди 6 години
......за съжаление само в миризливата и смотана софия се намира свястно заплащане и работа......
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама провинциалисти дошли да се блъснат в София.Яката работа.........
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един познат си кача бебето в колата , в специален кош по изискванията , закачи го с предпазния колан и на въпроса ми " Защо не върза и бебето с коланите на приспособлението ? , той каза - То за да го вържа трябва да му махна одеалото и сега е студено .." А че при удар бебето ще излети през джама ...
2
1
 
42
 
! Отговори
Москвич 408 преди 6 години
Бързо Ауди,бърза Алфа..........така се случва.Иначе вчера си движа със максимално разрешените за ''Цариградско шосе'' 80 км/ч,но един с бърза баварка подсвирква отзад все едно е сватбарин!
1
8
 
7
 
! Отговори
jjjjj преди 6 години
Тежка, тежка.... колко да е тежка?Може би са били без колани...