Една крачка и си "чао": Шахти убийци дебнат хора и коли

Гражданин сигнализира за опасни шахти на Околовръстен път чрез HelpBook
26 мар 2018 18:30,
22

Снимка: HelpBook

Сигнал за липсващи решетки на отводнителни шахти в локалното платно на Околовръстен път бе подаден от гражданин към Столичната община чрез платформата за сигнали HelpBook.info.

"В локалното платно на Околовръстен път, което се намира от страната на кв. "Филиповци", липсват десетки метални решетки на отводнителни шахти", посочва столичанинът.

Участъкът с липсващите решетки е обозначен със синя линия на картата от Google Maps, като започва от кръговото и свършва под надлеза между "Люлин" и "Филиповци".

Авторът на сигнала отбелязва, че е заснел 18 от шахтите без решетки и призовава останалите 34 подобни шахти да бъдат проверени на място, като допълва, че дължината на този участък е около километър.

"Шахтите с решетки в тази отсечка се броят на пръстите на едната ръка, като две от тях също съм снимал за пример как изглеждат, когато са покрити", четем още в сигнала му.

Той обръща внимание на това, че отворените шахти са предпоставка за ПТП, както и че в тях може да попаднат големи парчета боклук, като по този начин може да се задръсти отводнителната система на пътя в този участък. На лице е и потенциалната опасност при преминаване на пешеходци, което би могло да застраши здравето и живота им.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
xaxaxa преди 6 години
"Нови пътища" със старите решения, като ходих на екскурзия по италия,испания- там тези шахти са изнесени от пътното платно и водата се изтича странично под пешаходната пътека, по този начин като асфалтират се губи по-малко време .
13
0
 
7
 
! Отговори
И си ЧАО... преди 6 години
Джунгла, джунгла е това навън. Само като ги видя тези отворени шахти и краката ми се подкосяват. Това е все едно всеки ден да участваш в играта Сървайвър, само дето не е игра...
12
2
 
3
 
! Отговори
Американ преди 6 години
А бе всички сте срещу ..................., ама не гласувате за националистите
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък днес в дъжда минах през такъв трап с двете леви гуми. Утре ще видя резултата. Явно са ги набрали вчера, т.като вчера пак минах и пътя беше ок. Дано някой от крадците да падне другия път-туй го има само тук и в Румъняска-диваци долни
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Испания е трудно да се предават крадено желязо, и преди година хванаха доста голяма трупа румънци дето изнасяха кабел с тирове за Румъния ...
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се закрият, затворят, забранят всякакви пунктове за изкупуване на старо желязо, метали, жици, релси, и всякакви подобни метали, явно крадени откъдето завърнат нощните труженици от махалата!И в други държави има такива метални решетки, но никой не си пизволява да ги краде, защото няма такива пунктове, няма кой да изкупува крадени предмети, и да причинява неудобства за цялото общество!Да се организира такава дейност чрез общините, при поискване от нуждаещи се да се освободят от ненужното!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брането и жененето на по 12 години си е обичай
7
2
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Има циментови, има и пластмасови. Като мине през тях обаче някой мало-умен шофьор на тежък камион и са до там!
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роумиту си ги е набралу!
5
1
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Електората си ги събира ,не е евроатлантическо да го съдим за това ;) !!!
4
0
 
17
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До берачСледващите решетки ще са циментови, специално за берачите да си ги бият от главите!!!
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На бойко електората е брал.
2
7
 
5
 
! Отговори
Много кока и бело преди 6 години
Айде голяма ралта - на някой ромб пак му е требвАло джелезу. Вие пък голяма драма ..И спрете да рекламирате тъпия си сайт, че е много смешен.
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От години съществуват циментови решетки , които не са толкова привлекателни за етноса.