Ето къде "Софийска вода" ще извършва ремонти!

Временно водоснабдяването ще бъде прекъснато в някои райони
Обновена: 26 мар 2018 10:01 | 26 мар 2018 09:40, Надежда Йосифова
2
Ето къде "Софийска вода" ще извършва ремонти!
Снимка: "Софийска вода"

На 27 март 2018 г. (вторник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Трендафил" с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Черешова градина" пред кметството.

На 27 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "Света гора" и ул. "Крум Попов", жк. "Лозенец", се налага спиране на водата от 10:00 до 18:30 часа на ул. "Бряст", ул. "Света гора" - от ул. "Кръстю Сарафов" до ул. "Бряст".

От 09:00 до 18:00 часа на ул. "Крум Попов" от ул. "Синчец" до бул. "Христо Смирненски", ул. "Неразделни". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа алтернативно водоснабдяване с водоноски ще има на адрес: ул. "Бряст" - ъгъла с ул. "Света гора", на ул. "Крум Попов" - ъгъла с ул. "Яворец".

На 27 март 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Канала", жк. "Дружба" I, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на ул. "Канала".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури водоноска на адрес: ул. "Канала" №27.

На 27 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Мадрид", кв. "Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на дружеството, живеещи в района на: бул. "Мадрид" - от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. "Алеко Константинов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване на адрес: бул. "Мадрид" №10.

На 27 март 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Инж. Иван Иванов", жк. "Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на: бул. "Инж. Иван Иванов" от бул. "Александър Стамболийски" до бул. "Тодор Александров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа алтернативно водоснабдяване с водоноска ще има на адрес: бул. "Инж. Иван Иванов", ъгъла с бул. "Александър Стамболийски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
До От провинцията преди 8 месеца
Нали си имате местни сайтове? Те би трябвало да съобщават подобни новини, които засягат по-малките населени места.
В момента 1/3 част от населението на България е в София - и постоянно живеещи, и придошли, за да учат или да работят тук. Повече от половината от българското население, което е на възраст 18-45 г. е в София. Хората под 30 г. тук са близо половин милион, заедно с временно пребиваващите Затова големите новинарски сайтове поместват новините,засягащи регулирането на живота в столицата.
1
2
 
2
 
! Отговори
От провинцията преди 8 месеца
Защо занимавате цяла българия с този скапан град ? Какво ни интересува нас от провинцията софия ? София не е българия.