Фандъкова успокои: Няма опасност от наводнения!

Снеготопенето в София почти приключи, обясни кметът
27 мар 2018 12:23, Анисия Иванова
8
Фандъкова успокои: Няма опасност от наводнения!
Архив: Булфото

Няма опасност от наводнения, но продължаваме да следим нивата на общинските язовири, а също и да получаваме информация за държавните язовири. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова на брифинг за компютърно подпомаганото учение "Съвместни усилия“ във Военната академия "Г. С. Раковски".

"От Столичния инспекторат имат задача да контролират почистването на шахти и отоци. За радост, снеготопенето в града почти приключи", посочи кметът, цитирана от "Фокус".

"Все още имаме очакване на снеготопене в околните планини, което би могло да повиши нивата на реките и язовирите, каквато ситуация имахме неотдавна. Продължаваме да следим нивата с 24-часови дежурства", заяви Фандъкова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Ха-де преди 6 години
Нашите политици все ни спасяват като в онзи виц, дето един вървял с пръскачка по улицата и пръскал наред. Друг се спира и го пита: Какво правиш, бе? Онзи: Ми пръскам срещу тигри. Ми то няма тигри тука, бе. Да, няма щото пръскам. :)
7
0
 
3
 
! Отговори
Ха-де преди 6 години
Фандъкова, пускайте ги тия язовири вече да ни издавят и да се свършват тия циркове. То не са ден-два, 30-40-50 години слушаме вашите алабализми.
6
0
 
8
 
! Отговори
Столичанин преди 6 години
Харесвам Фандъкова. Винаги ни успокоява за неща които няма да се случат - наводнения, изригване на вулкана"Витоша", измръзване на щъркели. Така трябва да се действа - тихо, кротко и неразбрано. Хората са като парите в ЦКБ - обичат тишината и да си почиват.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гaguнo, заради теб и крадливата ти шайка, която само краде от "ремонт" на пътища, семейството ми е поне 500 лева назад - за нова джанта и спукана чисто нова зимна гума!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората остават без къщи, дрехи и мебели от наводненията всяка година, но никой не им помага! Това, че управляващите не ходят при засегнатите и медиите не го отразяват реално, е друг отделен въпрос.....
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живее БСП
2
0
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
А стига бе! Фандъкова можела да използва и други думи, освен коли, околна среда , екология, финни прахови частици и др. Един безплатен съвет към Фандъкова - гледай си зелените зони в София , разширявай ги по искане на живущите в тях, защото те имат голямо желание да плащат 150 лв. такса отделно от данъци, застраховки, винетки и всичко друго и да не ти дреме !
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А от пожари, катастрофи, бедствия, кражби, дрога, морален упадък, демографски срив и национална катастрофа има ли опасност ?