Вижте къде няма да има вода утре в столицата

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
2 апр 2018 10:02, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в столицата
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 03 април 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Твърдишки проход" жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Златишки проход" от ул. "Нишава" до ул. "Хайдушка гора", бл. 128, магазин "Фантастико"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 128.

На 03 април 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Сливница" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Сливница" от ул. "Отец Паисий" до ул. "Опълченска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Сливница" ъгъла с ул. "Средна гора".

На 03 април 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Сава Михайлов" жк. "Гевгелийски", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Сава Михайлов" от ул. "Мачуково" до ул. "Бачево", ул. "Бачево" от ул. "Сава Михайлов" до ул. "Попчево"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул." Сава Михайлов" ъгъла с ул. "Бачево".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари