Вижте къде няма да има вода в София на 4 април

Причина за спиране на водоподаването са строително-ремонтните дейности
3 апр 2018 09:52, Елка Василева
2
Вижте къде няма да има вода в София на 4 април
Снимка: "Софийска вода"

На 04 април 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателни кранове в жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Кюстендил“, бул. „Гоце Делчев“ и  ул. „Дойран“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев“ на кръстовището с ул. „Дойран“ пред бл. 76.

На 04 април 2018 г. (сряда), във връзка с ремонтни дейности на ул. „Флора“ в кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Флора“ от бул. „България“ до бл. 65.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Флора“ пред бл. 66.

На 04 април 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Овчаренски водопад“ в жк. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Перперикон“  №7, №8 и №9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перперикон“ №8.

На 04 април 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция  на уличен водопровод в жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Костина“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костина“ .
На 04 април 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран в жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Владайска“ от ул. „Йоаким Кърчовски“ до ул. „Георги Данчов Зографина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ на ъгъла с ул. „Кирил Пейчинович“.

На 04 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Петров“ от № 4 до №8 включително
ул. „Урвич“ от № 1 до № 11 
ул. „Сини Вир“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрий Гагарин“ ъгъла с ул. „Стефан Петров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Недейте така писа, че ще се разплаче е от провинцията.
1
5
 
3
 
! Отговори
Сеянин преди 9 месеца
Брей ! Цяла нощ не можех да заспя а то кво било ! Неманя да има вода нейде у софее. Секретар с така софее бе, софее нее Българево.